Acun Ilıcalı Açıkladı: Survivor Ödül Oyunu Villası Kimin, Kime Ait?

Ekranların sevilen yarışması Survivor bu sene corana virüs salgını nedeniyle farklı bir konsepte ilerledi.
Acun Ilıcalı Açıkladı: Survivor Ödül Oyunu Villası Kimin, Kime Ait?

Ekranların sevilen yarışması Survivor bu sene corana virüs salgını nedeniyle farklı bir konsepte ilerledi. Ödül oyunları olarak geçen sene Amerika turu, NBA maçı gibi büyük vaatlerde bulunan Ilıcalı bu sene karantina tedbirleri kapsamında farklı ödüllere yöneldi. Bunlardan biri de ödül villası oldu. İçerisinde lunaparkın dahi olduğu süper lüks villanın sahibi kim sorusu gündemde ki yerini korurken villanın gerçek sahibi dün açıklandı. Detaylar haberimizde...

Survivor büyük ödülü olarak verilen oyunculara konaklama hakkının verildiği süper lüks villa Türkiye'de büyük merak konusu oluşturmuştu.



SURVİVOR BÜYÜK ÖDÜLÜ SÜPER LÜKS MALİKANE KİMİN BELLİ OLDU!



İlk olarak Nisan ayında açıklananan Survivor büyük ödülü malikanesi sahibi büyük merak konusu oluşturmuştu.



Konu hakkında Survivor Ekstra Programı'nda açıklama yapan Hakan Hatipoğlu lüks malikanenin sahibinin Marc Anthony olduğunu iddia etmişti.



Acun Ilıcalı Açıkladı: Survivor Ödül Oyunu Villası Kimin, Kime Ait?



Ancak konu hakkında dün kesin açıklama Acun Ilıcalı tarafından yapıldı. Acun Ilıcalı ödül oyununda malikaneden dönen Gönüllüler takımı ile yaşadıkları deneyimleri konuştu.



Evin özellikleri hakkında yapılan konuşmada Acun Ilıcalı oyunculara evin kime ait olduğunu bilip bilmediklerini sordu. Bunun üzerine daha önce Master Cheff yarışmasına da katılan Yasin Obuz yapmış olduğu açıklamada evin üst katında yer alan oyun konsolunda "Pitbull Team" yazdığı için malikanenin Pitbull'a ait olduğunu düşündüğünü söyledi.



Acun Ilıcalı Açıkladı: Survivor Ödül Oyunu Villası Kimin, Kime Ait?



Acun Ilıcalı da dikkatli olduğunu belirterek Yasin'i tebrik etti ve süper lüks malikanenin sahibinin Pitbull olduğunu açıkladı. Dünyaca ünlü şarkıcı kazancı ile de dudak uçuklatırken Dominik'in en pahalı mülkünün de sahibi olduğunu duyurmuş oldu.



Emlak365.com