Acun Ilıcalı Filosuna 140 Milyon TL'lik Yüzen Sarayı Ekliyor

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı uçak, otomobil, yarış motosikleti, yarış teknesi ve yat filosuna şimdi de 48 metrelik bir yat daha ekleneceği bildirildi. Acun Ilıcalı'nın yeni yatı hakkında yüzen saray benzetmesi yapıldı.
Acun Ilıcalı Filosuna 140 Milyon TL'lik Yüzen Sarayı Ekliyor

TV8'in sahibi olan ve yarışma programları ile Türkiye'de gündem belirleyen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı servetine servet katmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı daha önce çok sayıda yatırım ile gündeme gelmişti. Acun Ilıcalı yine bir yatırımı ile gündem almayı başardı.

UÇAK SATIN ALMASI İLE SES GETİRMİŞTİ

Türkiye'de uzun yıllardır Survivor yarışmasını düzenleyen Acun Ilıcalı bu yarışmanın çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti'ne daha kolay gidip gelebilmek için geçtiğimiz yıl bir uçak satın almıştı. Kanada imalatı olan ve Global Express XRS 2021 model uçağın içini yeniden dizayn ettiren Acun Ilıcalı oldukça lüks donanımlarla benzersiz bir uçak sahibi olmuştu. Bu uçak için Acun Ilıcalı 13 milyon doları yani 106 Milyon TL'yi ödemişti. Şimdi ise Acun Ilıcalı'nın tıpkı uçağı gibi benzersiz olacak olan bir yat siparişi verdiği iddia edildi.

Acun Ilıcalı Filosuna 140 Milyon TL'lik Yüzen Sarayı Ekliyor

ACUN ILICALI'NIN GARAJI GENİŞLİYOR

Hız tutkusu herkesçe bilinen Acun Ilıcalı'nın garajında Ferrari marka bir otomobili, Aston Martin marka bir otomobili, Honda ve Yamaha yarış motosikletleri, Lamborghini marka yarış teknesi, Donzi marka yarış teknesi ve Survivor isminde de kendisi için özel tasarım yapılmış bir yatı bulunuyor.

Acun Ilıcalı Filosuna 140 Milyon TL'lik Yüzen Sarayı Ekliyor

ULTRA LÜKS YAT SİPARİŞİ VERDİ

Yat tutkusunu dizginlemek isteyen Acun Ilıcalı şimdi bir de yeni yat siparişi verdi. Oldukça büyük ve lüks olacak bu yat için Tuzla'da özel bir tersane ile anlaşan Acun Ilıcalı yapım aşamalarını sürekli olarak takip ediyor. Türkiye'de üretilen en lüks yat olarak kayıtlara geçecek olan bu imalat büyük ses getirecek. 48 metre uzunluğunda olması planlanan yatta 8 kamara olacak. Toplam 6 mürettabatın hizmet vereceği lüks yat 2022 yılında denize indirilecek. Bu ultra lüks yatın maliyetinin ise 140 Milyon TL olacağı bildirildi.

Acun Ilıcalı Filosuna 140 Milyon TL'lik Yüzen Sarayı Ekliyor

Acun Ilıcalı'nın ulstra lüks bir yat siparişi vermesine ise en çok dostları sevindi. Dostlarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyan Acun Ilıcalı 2022'den sonra misafirlerini bu yatta ağırlayacak. Şimdiden büyük bir ilgi duyulan bu yat ile alakalı gelişmeler çok sayıda insan tarafından yakından takip edilmeye başlandı.