Acun Ilıcalı'nın 125 Milyon Liralık Lüks Evini Alan İsim Belli Oldu!

Acun Ilıcalı tarafından eski eşi Şeyma Subaşı'na evlilik hediyesi olarak alındığı konuşulan ancak boşanma sonrası Ilıcalı'da kalan Kuruçeşme'de yer alan boğaz manzaralı süper lüks villayı 125 milyon lira ödeyerek alan kişi belli oldu.
Acun Ilıcalı'nın 125 Milyon Liralık Lüks Evini Alan İsim Belli Oldu!

Acun Ilıcalı tarafından eski eşi Şeyma Subaşı'na evlilik hediyesi olarak alındığı konuşulan ancak boşanma sonrası Ilıcalı'da kalan Kuruçeşme'de yer alan boğaz manzaralı süper lüks villayı 125 milyon lira ödeyerek alan kişi belli oldu. İsmail Aktaş kimdir, ne iş yapar?

Ekranların en sevilen fenomen yarışmalarına ve dizilere ev sahipliği yapan TV8 kanalının patronu Acun Ilıcalı boşanmadan önce Şeyma Subaşı ile beraber yaşadığı 125 milyon liralık lüks evini satışa çıkarmıştı.



Uzun süredir satışta olan ve boşanma sonrasında Acun ılıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nı cezalandırmak için satışa çıkardığı iddia edilen ancak hem Subaşı hem de Ilıcalı tarafından yalanlanan iddialar sonrasında ev uzun süre yüksek satış fiyatı nedeni ile satışta kalmıştı.



Acun Ilıcalı'nın 125 Milyon Liralık Lüks Evini Alan İsim Belli Oldu!



ACUN ILICALI'NIN 125 MİLYON LİRALIK VİLLASINI KİM SATIN ALDI? MUSTAFA AKTAŞ KİMDİR?



125 milyon lira gibi rekor bir fiyatla satılan lüks villayı Aktaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aktaş'ın satın aldığı ortaya çıktı. Sanayi sektöründe faaliyet gösteren Aktaş Grubun yönetim kurulu başkanı olan Mustafa Aktaş 125 milyon liralık satış karşılığında Acun Ilıcalı'ya 8.4 milyon dolarlık bölümü nakit olarak öderken geriye kalan tutar için ise ikili arasında takas anlaşması imzalandı.



Ancak yapılan takasın konusunun ne olduğu gizli tutuldu. Şeyma Subaşı evini kullandığı sürece sık sık Boğaz manzarasına karşı lüks villanın balkonundan resimler paylaşıyordu. Boşanmanın ardından Şeyma Subaşı evin kendisi, kızı ve bakıcısı için çok büyük geldiğini bu nedenle evden taşınma kararı aldığını, kendisinin taşınmasının ardından ise Acun Ilıcalı'nın evi satma kararı aldığını söylemişti.



Emlak365.com