Adalet Bakanlığı İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! Adalet Bakanlığı Personel Alım Sonuçları Liste Sorgulama!

Adalet Bakanlığı tarafından taşra ve merkez teşkilatlarında alımı gerçekleştirilecek 1442 kişilik işçi alımına dair noter kurası sonuçları açıklandı. Adalet Bakanlığı işçi alım sonuçlarına nasıl bakılır? Adalet Bakanlığı işçi alım kurası liste sorgulaması nasıl yapılır?
Adalet Bakanlığı İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! Adalet Bakanlığı Personel Alım Sonuçları Liste Sorgulama!


Adalet Bakanlığı'ndan işçi alımlarına dair bir son dakika açıklaması yapıldı. Adalet Bakanlığı 1442 işçi alımı için noter kurası çekildi ve işe alımı gerçekleştirilecek olan adaylar belirlendi.

ADALET BAKANLIĞI 1.287 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Adalet Bakanlığı tarafından bir açıklama yapılarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D uyarınca taşra teşkilatına temizlik görevlisi unvanında 1.287 sürekli işçi alımı kapsamında başvuruların 4 Mart ile 8 Mart tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alındığı bildirildi. Başvurusu kabul edilen adaylara ilişkin kura çekiminin 17 Mart 2021 tarihinde Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildiği belirtildi. Şeffaflık adına da kura çekiminin sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlandı.

ADAYLAR BELGELERİNİ 24 MART'A KADAR TESLİMEDECEKLER

Adalet Bakanlığı tarafından verilen bilgilere göre kur çekimi sonucunda açık iş sayısının 4 katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday belirlendi. Asil ve yedek aday listesinde bulunan adayları belegelerini 18 Mart ile 24 Mart tarihleri arasında şahsen başvuru yaptıkları İl Adli yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıklarına şahsen teslim edecekler. Posta ile yapılacak olan belge teslimi yolu ise kabul edilmeyecek.

ADALET BAKANLIĞI 115 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Adalet Bakanlığı tarafından sürekli işçi alımına yönelik bir diğer açıklama daha yapılarak daha önce duyurulan 155 sürekli işçi alımına dair noter kurası sonuçlarının belli olduğu bildirildi. Adalet Bakanlığı'nın merkez teşkilatı ile Ankara, Rize ve Yozgat Personel Eğitim merkezlerinde görevlendirilmek üzeri alımı yapılacak 155 sürekli işçi temizlik görevlisi kura çekimleri de 17 Mart 2021'de gerçekleştirildi. Noter kurası sonrasında asil ve yedek adaylar belirlendi. Listelerde ismi çıkan adayların belgelerini 18 Mart ile 24 Mart tarihleri arasında ilgili birimlere teslim edecekleri açıklandı.

KURA SONUÇLARINA BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Emlak365.com