Ahmet Davutoğlu'ndan Sert Açıklama: "Soylu'yu Muhatap Almam Cumhurbaşkanı Cevap Versin!"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıya dair açıklamalarda bulundu.
Ahmet Davutoğlu'ndan Sert Açıklama: "Soylu'yu Muhatap Almam Cumhurbaşkanı Cevap Versin!"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıya dair açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu muhatap almayacağını söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevaplaması için sorular sordu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırının tartışmaları devam ediyor. Konuya dair Ahmet Davutoğlu bugün sert açıklamalarda bulundu.



BAHÇELİ ÖNCE KENDİ PARTİSİNE AYAR YAPSIN!



Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün partisinin il başkanları toplantısında açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin saldırının ardından yaptığı açıklamalara cevap veren Ahmet Davutoğlu, “Devlet Bahçeli'ye tavsiyem önce gidip kendi partisine bir ayar yapmasıdır. Derince ilçe başkanınız bu saldırıyı hiç çekinmeden açıkça sahiplendi. Hatta daha ötesini de yaparız dedi. Genel Başkan yardımcıları çıkıp bizde deli çok diyerek kendisine yakışan bir açıklama yaptı. İki milletvekiliniz bu saldırıyı soruşturan savcıyı tehdit etti.” dedi.



CUMHURBAŞKANINI 3 KİŞİ ELEŞTİRSE TERÖRİST DİYE KONUŞMAYA BAŞLAR SALDIRI OLDU TEK AÇIKLAMA YAPMADI!



Cumhurbaşkanı Erdoğanı da eleştiren Ahmet Davutoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı son günlerde iyice alışkanlık haline getirdi. İstediği konuyu istediği kadar gündemde tutuyor. İstemediği bir konuda ise ülke yangın yerine dönse ağzını açmıyor. Selçuk Özdağ'ın kanı döküleli 5 gün oldu ama Cumhurbaşkanı kamuya dönük konu hakkında tek bir söz söylemedi. Onu üç kişi kalıp eleştirse hemen terörist diye konuşmaya başlar. Sayın Cumhurbaşkanı ne zaman konuşacaksın? Sizinle siyaset yapmış birisinin kanı Ankara sokaklarına döküldü ne kadar daha sessiz kalacaksın? ” ifadelerini kullandı.



SAYIN CUMHURBAŞKANI CEVAP VERSİN!



Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik açıklamalarını sürdüren Ahmet Davutoğlu, “Sizin ortağınız Sayın Bahçeli tarafından 3 gazeteci açıkça, aleni bir şekilde tehdit edildi. Ankara sokağından siz sorumlusunuz? Ben bu ülkede Başbakanlık yaptım. Bu sorumluluğun ne olduğunu bilirim. Bu saldırının hesabını sorması gereken de hesabını vermesi gereken de bizzat Sayın Cumhurbaşkanı'dır. Sayın İçişleri Bakanı'nı bir çağırıp sorun kendisine hangi bilgiyle Selçuk Özdağ'a yapılan saldırının bireysel tepki olduğunu söylemiş. Şu bilgileri bana da ver de bende kamuoyu ile paylaşayım diye sorun. Cumhurbaşkanı'na net bir şekilde soruyorum. Bu saldırı bireysel bir tepki midir, mazur mu görülmelidir? Yoksa organize bir terör faaliyeti midir?” şeklinde konuştu.



Emlak365.com