Ailesi İle Tartıştı, Evini Yaktı, 7 Katlı Binada Can Pazarı Yaşandı!

İzmit'te büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. 7 katlı binada yaşayan Ferhat S. isimli kişi iddialara göre ailesi ile tartıştı. Yaşanan tartışmanın ardından ailesi ile oturduğu evi ateşe verdiği iddia edilen kişi binadan kaçtı. Yangın kısa sürede yayılırken binada oturanlar büyük panik ve korku yaşadı.
Ailesi İle Tartıştı, Evini Yaktı, 7 Katlı Binada Can Pazarı Yaşandı!

İzmit'e bağlı olan Ayazma Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde yer alan 7 katlı binada dün gece saatlerinde yangın başladı. Yangın kısa sürede yayılırken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Binada yaşayan kişiler büyük bir panik ve korku ile kendilerini dışarı atarken söz konusu yangının bina sakinlerinden biri olan Ferhat S. tarafından bilinçli olarak çıkarıldığı iddia edildi.

AİLESİ İLE KAVGA ETTİ, OTURDUĞU EVİ ATEŞE VERDİ!

7 katlı binanın en üst katında oturan Ferhat S. iddialara göre dün gece yarısı ailesi ile kavga etti. Aynı binada oturan komşularının iddialarına göre alkol sorunları olan ve sık sık oturdukları evi ateşe vereceğini söyleyen Ferhat S. evde kimsenin olmamasını fırsat bilerek kasti olarak yangın çıkardı.

Binada oturanların duman kokusu alarak kapının önüne çıkması ile apartman boşluğunda Ferhat S. ile karşılaştılar. Ferhat S. iddialara göre komşularına "evi yaktım, itfaiyeyi çağırın" diye bağırdıktan sonra koşarak binadan çıktı. Komşular panik halinde itfaiye ekiplerine haber verirken yangın kısa sürede tüm çatı katını sardı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmalarının ardında yangın kontrol altına alınırken yoğun duman nedeni ile tüm bina tahliye edildi. Büyük bir panik ve korku yaşayan komşuları Ferhat S.'nin alkol sorunları olduğunu iddia ederek sık sık ailesi ile kavga ettiğini, evi yakacağını daha öncede söylediğini ancak kendilerinin akli dengesi yerinde olmadığı için şahsa inanmadıklarını söyleyerek karakolda komşularından şikayetçi oldular.