Ajda Pekkan'dan Satılık Villa Açıklaması: Alıcısı Varsa Hemen Satabilirim!

Uzun süredir satmaya çalıştığı süper lüks villasına yaptığı zam ile gündeme gelen Ajda Pekkan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Ajda Pekkan'dan Satılık Villa Açıklaması: Alıcısı Varsa Hemen Satabilirim!

Uzun süredir satmaya çalıştığı süper lüks villasına yaptığı zam ile gündeme gelen Ajda Pekkan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Evine yaptığı korana virüs zammı ile gündemde olan süper star gazetecilerin evin fiyatında bir değişiklik var mı sorusuna yanıt vererek alıcısı varsa hemen satabilirim dedi. Detaylar haberimizde...

Türkiye'de korana virüs salgını sonrasında vatandaşın konut tercihi hızla değişirken bahçeli ve havuzlu villalara olan ilgi de artmıştı.



Yaşanan ilgi artışı sonrasında müstakil ev fiyatları ile bahçeli villalarda ki fiyat artışı tepki çekmiş, vatandaş ev sahiplerini virüs fırsatçılığı yapmakla suçlamıştı. Süreçte konut fiyatına zam yapan bir diğer isimde Ajda Pekkan olmuştu.



AJDA PEKKAN SATILIK VİLLASINA 7 MİLYON LİRA ZAM MI YAPTI?



İnternet üzerinden verilen konut satış ilanı için güncelleme yapılırken satış fiyatı 39 milyon liradan 46 milyon liraya çıkarıldı.



Ajda Pekkan'dan Satılık Villa Açıklaması: Alıcısı Varsa Hemen Satabilirim!



Bahçeköy Saklı Koru'Villaları projesinde yer alan 6+1 tipinde üretilen süper lüks villanın satış fiyatı bir önceki ilanda 39 milyon lira olarak yer alırken yapılan güncellemenin ardından 46 milyon liraya çıkarıldı.



Önceki akşam arkadaşları ile özel bir mekanda bir araya gelen ünlü isim çıkışta magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Pekkan satılık villası hakkında gelen zam sorusu üzerine ''Fiyat aynı duruyor. Alıcısı varsa da hemen satabilirim" diyerek akılları karıştırırken iki ilan arasındaki 7 milyon liralık fiyat farkı havada kaldı.



Emlak365.com