AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal AK Parti'nin Oy Oranını Açıkladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ittifaklar ve partilerin oy oranlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal AK Parti'nin Oy Oranını Açıkladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ittifaklar ve partilerin oy oranlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Mahir Ünal, AK Parti'nin oy oranının yüzde 40'ın altına inmediğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, siyasetin tartışma gündemi olan ittifaklar ve partilerin oy oranlarına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.



MİLLET İTTİFAKI DEĞERLENDİRMESİ



Millet İttifakIına yönelik değerlendirmede bulunan Mahir Ünal, “Öncelikle şu ayrımı yapmamız gerekir. Bu Millet İttifakı'nı oluşturan partileri iki kısma ayırmamız lazım. CHP ile HDP'yi aynı düzlemde değerlendiriyoruz. Bunlar siyaseten birbirlerine yakın partilerdir. İYİ Parti ile Saadet Partisi ise ayrı noktada değerlendirilmeli. Onlar farklı bir siyasi gelenekten geliyorlar. Biz Türkiye'nin yanında duran her siyasi parti ile oturur ülke meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulunuruz.” dedi.



AK PARTİ'NİN OY ORANINI AÇIKLADI!



Kamuoyunda dönem dönem yayınlanan anketlerin bir çoğunun yanlış verilerle dolu olduğunu söyleyen Mahir Ünal, “Anketlerle zaman zaman kamuoyu yanlış yönlendirilebiliyor. Biz de anket yaptırıyoruz. Parti geleneğimizde vatandaşımızın nabzını belirli periyotlarda ölçüp kendi politikalarımızın nasıl karşılandığını öğrenmek var. Şunu açık olarak söyleyeyim AK Parti milletin gönlüne girebilmiş ve yüksek destek alabilen bir siyasi parti olmaya devam ediyor. AK Parti'nin oyu anketlerde hiç yüzde 40'ın altına inmedi. Cumhurbaşkanımızın oyu ise yüzde 52'in altına hiç düşmedi. Dediklerimizin ispati 2023 Haziran ayında yapılacak olan seçimlerle ortaya çıkacaktır.” şeklinde konuştu.



Türkiye'nin sorunlarının çözümü konusunda uzun yıllardır AK Parti tercrübesi ile başarılı olunduğunu söyleyen Mahir Ünal, “Türkiye uzun yıllardır problemlerini AK Parti iktidarı ile aşmayı başarmıştır. Bu da milletimizin nezdinde bu süreçte yapılan seçimlerle takdir görmüştür. 2023 yılında aynı takdiri göreceğimizden şüphemiz yoktur.” ifadelerini kullandı.



Emlak365.com