AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan Son Dakika Erken Seçim Açıklaması Geldi

Siyasetin bir numaralı gündem maddesi olmaya devam eden erken seçim konusunda açıklamalar peş peşe gelmeye devam ederken son açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş tarafından yapıldı.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan Son Dakika Erken Seçim Açıklaması Geldi

Siyasetin bir numaralı gündem maddesi olmaya devam eden erken seçim konusunda açıklamalar peş peşe gelmeye devam ederken son açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş tarafından yapıldı. Erken seçim olacak mı, erken seçim olur mu?

Türkiye'de erken seçim tartışmaları yeniden alevlenirken konu hakkında son açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş tarafından yapıldı. Kurtulmuş yapmış olduğu açıklamasında erken seçim için kapıları bir kere daha kapattı.



AK PARTİ'DEN SON DAKİKA ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI!



Özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş gelen bir soru üzerine erken seçim konusunda partisinin görüşlerini paylaştı.



Kurtulmuş yapmı olduğu açıklamasında şu anda Türkiye'de erken seçim yapılmasını gerektirecek siyasal bir zemin olmadığını söyleyerek partisinin erken seçime gitme planı olmadığını bir kere daha vurguladı. Kurtulmuş "Erken seçimi, herhangi birisi, herhangi bir parti ya da partiler isteyebilir ama bunun bir siyasal zemininin, rasyonalitesinin, bir takım gereklerinin olması lazım.



Tabii bunun ikinci adımının olması gerekir, yani rasyonalitesi var, bunu parlamentoda sağlayacak bir aritmetiğin ortaya çıkması lazım. Ne rasyonalitesi vardır ne aritmetiği vardır, dolayısıyla erken seçim üzerinden bir tartışma yapmak beyhude bir çabadır. Açıkçası Türkiye'nin bu kadar zor sorunlarla boğuştuğu bir ortamda vakit kaybıdır diye düşünüyorum" diyerek bir kere daha erken seçime kapıları kapattı.



Emlak365.com