AK Partili Batman Sason Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti! Muzaffer Arslan Kimdir, Neden Ölmüştür?

Batman'ın Sason ilçesinin belediye başkanı Muzaffer Arslan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
AK Partili Batman Sason Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti! Muzaffer Arslan Kimdir, Neden Ölmüştür?

Batman'ın Sason ilçesinin belediye başkanı Muzaffer Arslan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Muzaffer Arslan'ın vefat haberi şok etkisi yaparken Batman'da büyük bir üzüntüyle karşılandı. Muzaffer Arslan kimdir?

Batman'ın Sason ilçesi belediye başkanı Muzaffer Arslan'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. AK Partili Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan 2 dönemdir ilçesine hizmet veriyordu.



AK PARTİLİ SASON BELEDİYE BAŞKANI KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ!



Batman'ın Sason ilçesi belediye başkanlarının vefat haberiyle sarsıldı. 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde Sason Belediye Başkanı olan Muzaffer Arslan kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından hemen Sason Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muzaffer Arslan tedavi altına alındı. Ancak burada yapılan tüm müdahaleler çaresiz kalınca Muzaffer Arslan hayatını kaybetti.



İlçe halkının çok sevdiği kanaat önderlerinden birisi olan Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan'ın hayatı örnek olabilecek bir başarı hikayesiydi. Temizlik personeli olarak çalıştığı belediyeye iki dönem başkanlık yapan Muzaffer Arslan Sason halkı tarafından çok sevilen isimlerden birisiydi.



Sason Belediye Başkanı olarak 2009 – 2014 yılları arasında ilçeye hizmet eden Muzaffer Arslan 2019 yerel seçimlerinde yeniden AK Parti'den belediye başkan adayı olmuş ve büyük bir oy farkı ile seçimi kazanmıştı. Sasonluların çok sevdiği Muzaffer Arslan'ın vefat haberi ilçenin matem havasına bürünmesine neden oldu.



MUZAFFER ARSLAN KİMDİR?



1967 yılında Batman'ın Sason ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Sason'da tamamlamıştır. Sason Belediyesi'nde önce temizlik görevlisi olarak çalışmış ardından ise muhasebe müdürlüğü yapmıştır. 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'den Sason Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. Bu seçimlerde yüzde 44 oy alarak en yakın rakibi olan CHP'nin adayına yüzde 16 puan fark atmıştır. 2014 yerel seçimlerinde Muzaffer Arslan yeniden AK Parti Sason belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. Bu seçimlerde yüzde 34 oy almasına rağmen Saadet Partisi'nin adayı Cuma Uçar'a karşı seçimi kaybetmiştir. Bir dönemlik aranın ardından Muzaffer Arslan yeniden 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Sason belediye Başkan Adayı olmuştur. Muzaffer Arslan bu son seçimlerde yüzde 55 oranında bir oy alarak büyük bir farkla ikinci defa belediye başkanı seçilmiştir. Evli ve dört çocuk babası olan Musaffer Arslan 4 Şubat 2021 tarihinde vefat etmiştir.



Emlak365.com