AK Parti'nin kurucu isimlerinden eski bakan Canan Kaftancıoğlu'na destek verdi!

Canan Kaftancıoğlu'nun hapis cezasının onanması ardından AK Parti cephesinden beklenmeyen bir destek mesajı geldi. Eski bakan, Yargıtay kararını yanlış olduğunu söyledi.
AK Parti'nin kurucu isimlerinden eski bakan Canan Kaftancıoğlu'na destek verdi!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun hapis kararının onanması ardından destek mesajları gelmeye devam ediyor. Ancak son gelen destek mesajı, AK Parti'nin kurucu isimlerinden biri olması nedeniyle oldukça dikkat çekti.

Eski bakandan Canan Kaftancıoğlu'na destek!

Dün geçen son dakika bilgisine göre CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun hapis kararı onandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kararın ardından tüm vekillerini İstanbul'daki genel merkeze davet etmişti. Daha sonra basın açıklaması yapan CHP lideri, Kaftancıoğlu'na sahip çıkarak, kararın AK Parti hükümeti tarafından alındığını belirtmiş ve hükümeti sert bir dille eleştirmişti.

Birçok siyasi isimden Canan Kaftancıoğlu'na destek mesajları gelirken, AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olan eski Milli Eitim Bakanı Hüseyin Çelik'ten gelen açıklama ise siyaset gündeminde şok etkisi yarattı.

'' Son karar çok yanlış olmuştur ''

58. hükümetin Kültür Bakanı, 59. hükümetin Milli Eğitim Bakanı olanHüseyin Çelik, yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yargıtay'ın kararının yanlış olduğunu belirten Çelik, Canan Kaftancıoğlu'nun siyasi çizgisinin her zaman karşısında olduğunu ancak alınan kararın son derece yanlış olduğunu söyledi.

AK Parti'nin kurucu isimlerinden eski bakan Canan Kaftancıoğlu'na destek verdi!

AK Partili bir isimden böyle bir desteğin gelmesi ise siyaset gündeminde deprem etkisi yarattı. Bir dönemin Kültür Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı olan Hüseyin Çelik'e AK Parti cephesinden nasıl bir cevap geleceği ise merak konusu oldu.

Emlak365.com