Akdeniz Bölgesinde Peş Peşe Şiddetli Depremler! İkinci Deprem Dalgası İle Sabaha Kadar Beşik Gibi Sallandılar

Dün Girit Adası merkezli olarak meydana gelen ve Datça, Marmaris ve Dalaman ilçelerinde şiddetli olarak hissedilen depremin ardından bölgeden yeni deprem haberleri gelmeye devam etti.
Akdeniz Bölgesinde Peş Peşe Şiddetli Depremler! İkinci Deprem Dalgası İle Sabaha Kadar Beşik Gibi Sallandılar

Dün Girit Adası merkezli olarak meydana gelen ve Datça, Marmaris ve Dalaman ilçelerinde şiddetli olarak hissedilen depremin ardından bölgeden yeni deprem haberleri gelmeye devam etti. AFAD son dakika deprem haberleri ile bölgede biri gece yarısı 02:22'de diğeri ise 03:02'de olmak üzere iki şiddetli deprem daha yaşandığını duyurdu. Detaylar haberimizde...

Türkiye son dakika deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken Akdeniz bölgesinde yaşanan fay hareketliliği vatandaşları tedirgin etti.



Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) tarafından yapılan açıklama ile dün gece bölgede deprem hareketliliğinin devam ettiği duyuruldu.



AKDENİZ 5.6 ŞİDDETİNDE İKİNCİ DEPREMLE SARSILDI!



Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesi üzerinden açıklanan son depremler arasında Akdeniz bölgesi de yer aldı.



AFAD resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda sabaha karşı 02:22 sularında yine Akdeniz bölgesi merkez üslü 5.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi.



Depremin şiddeti 5,6 olaraka açıklanırken depremin merkez üssünün Muğla'nın Datça ilçesine 281 km. uzaklıkta olduğu deprem derinliğinin ise 5,89 km. olduğu ilan edildi.



GECE 03:02'DE AKDENİZ BÖLGESİ YİNE SALLANDI



Vatandaşlar tam bu şiddetli depremin şokunu atlatmak üzereyken bölge bu sefer yeni bir depremle daha sarsıldı.



AFAD tarafından yapılan açıklamada sabaha karşı 03:02'de meydana gelen depremin şiddeti 4,4 olarak duyuruldu.



Muğla'nın Datça ilçesine 320 km. uzaklıkta meydana gelen deprem yerin 6,8 kilometre altında gerçekleşti.



Hatırlanacağı üzere dün Girit Adası yakınlarında 14:48 saatlerinde 4,7 şiddetinde bir deprem daha meydana gelmişti.



Emlak365.com