Akdeniz'de Deprem Fırtınası Devam Ediyor! Muğla ve Datça Şiddetli Depremle Güne Uyandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) son dakika açıklaması geçerek Akdeniz'de şiddetli deprem yaşandığını duyurdu.
Akdeniz'de Deprem Fırtınası Devam Ediyor! Muğla ve Datça Şiddetli Depremle Güne Uyandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) son dakika açıklaması geçerek Akdeniz'de şiddetli deprem yaşandığını duyurdu. Saat 03:40'ta Akdeniz bölgesinde yaşanan depremin ardından bir deprem de saat 04:09 sularında meydana geldi. Son dakika deprem haberleri Türkiye, AFAD depremler, Muğla'da deprem mi oldu?

Türkiye son dakika deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken Akdeniz bölgesinde yaşanan deprem fırtınası şiddetlenerek devam ediyor.



Son dönemde üst üste bölgeden gelen çok sayıda deprem haberi bölge halkını endişelendirirken yeni bir deprem haberi daha geldi.



AKDENİZ BÖLGESİNDE DEPREM HAREKETLİLİĞİ SÜRÜYOR!



Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından açıklanan son depremlere göre Akdeniz'de deprem hareketliliği tüm hızı ile sürüyor.



Dün AFAD tarafından yapılan son dakika deprem haberi ile ilk olarak Akdeniz bölgesinde 03:40 sularında 4 büyüklüğünde bir deprem yaşandığı duyuruldu.



Ardından gelen ikinci bir deprem haberi ile bölge bir kere daha sarsıldı. İlk depremden kısa bir süre sonra saat 04:09 sularında ikinci deprem daha şiddetli yaşandı.



Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) tarafından Muğla ve Datça'da da hissedilen depremin şiddeti 4.9 olarak kaydedildi. Depremin Muğla'nın Datça ilçesine 290 ile 295 kilometre uzaklıkta meydana geldiği açıklanırken yerin 6,05 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtiliyor.



Emlak365.com