Aleyna Çakır'ın Şüpheli Ölümü Soruşturmasında Yeni Gelişme! Tanık Olarak İfade Veren Komşudan Fuhuş İddiası!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı Tatlı Sert programında konu edinilen Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü ile alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Aleyna Çakır'ın Şüpheli Ölümü Soruşturmasında Yeni Gelişme! Tanık Olarak İfade Veren Komşudan Fuhuş İddiası!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı Tatlı Sert programında konu edinilen Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü ile alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çakır ailesinin avukatı Aleyna Çakır'ın ölümünde parmağı olduğu düşünülen sevgilisi Ümitcan Uygun'un genç kızı fuhuşa zorlayarak üzerinden para kazandığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında işlenen konulardan birisi olan Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü tüm Türkiye'nin merakla takip ettiği adli olayların başında geliyor. Ankara Keçiören'de evinde ölü olarak bulnan 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ölümü ile alakalı soruşturma devam ediyor.



ALEYNA ÇAKIR'I FUHUŞA ZORLADI İDDİASI!



Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün ardından tüm gözler sevgilisi Ümitcan Uygun'a çevrildi. Ümitcan Uygun genç kızın ölümü ile alakalı olarak tüm iddiaları reddetse de konuyla alakalı bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ümitcan Uygun'un Aleyna Çakır'a şiddet uyguladığı görüntülerin ortaya çıkmasının ardından şimdi de genç kızı fuhuşa zorlayarak üzerinden para kazandığı iddiası gündeme geldi.



KOMŞU TANIK OLARAK İFADE VERDİ



Çakır ailesinin avukatı Umut Yıldırım bugün Ümitcan Uygun hakkında suç duyurusunda bulundu. Aleyna Çakır'ın komşusunun tanık ifadesi ile ortaya çıkan fuhuş iddiası üzerine Ümitcan Uygun hakkında işlem yapılması için girişime başlandı. Komşu ifadesine göre Ümitcan Uygun şiddet uygulayarak Aleyna Çakır'ı istemediği kişilerle birlikte olmaya zorluyordu.



SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR!



Yapılan suç duyurusu üzerine Ümitcan Uygun savcılık tarafından dördüncü defa ifade vermeye çağırılacak. Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün soruşturması ise devam ediyor.



Emlak365.com