Ali Ağaoğlu Şu An Nerede, Şimdi Ne Yapıyor?

İnşaat sektörünün en büyük markalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Ali Ağaoğlu sürdüğü şaşaalı yaşamı ve özel yaşantısı ile magazin tarafından da yakından takip ediliyordu. Bir dönem konkordato iddiaları ile gündemde olan Ağaoğlu ardından lüks araçlarını satışa çıkarmasıyla gündeme gelmişti. Forbes tarafından açıklanan en zengin Türkler listesindeki sıralamada da geriye düşen Ali Ağaoğlu koranavirüs salgını sonrasında magazinden uzak kaldı. Peki, Ali Ağaoğlu nerede, şimdi ne
Ali Ağaoğlu Şu An Nerede, Şimdi Ne Yapıyor?

İnşaat sektörünün en büyük markalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Ali Ağaoğlu sürdüğü şaşaalı yaşamı ve özel yaşantısı ile magazin tarafından da yakından takip ediliyordu. Bir dönem konkordato iddiaları ile gündemde olan Ağaoğlu ardından lüks araçlarını satışa çıkarmasıyla gündeme gelmişti. Forbes tarafından açıklanan en zengin Türkler listesindeki sıralamada da geriye düşen Ali Ağaoğlu koranavirüs salgını sonrasında magazinden uzak kaldı. Peki, Ali Ağaoğlu nerede, şimdi ne yapıyor, ne durumda, ne oldu?

Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Ali Ağaoğlu sürdüğü lüks yaşantısı ile gündemdeki yerini korurken son dönemde sessizliğe gömülmesi de merak konusu oldu.



ALİ AĞAOĞLU LÜKS ARAÇLARINI SATIŞA ÇIKARDI



Hatırlanacağı üzere inşaat sektörünün girdiği büyük kriz sonrası adeta durma noktasına gelen konut satışları sonrasında Ali Ağaoğlu hakkında konkordato ilan edeceği haberleri gündeme taşınmıştı.



Ancak Ali Ağaoğlu böyle bir durumu söz konusu olmadığını, şirketin mali durumunun yerinde olduğu ve uzun süre satış yapılmasa dahi böyle kriz dönemleri planlanarak gerekli önlemlerin alındığını açıklamıştı.



Ardan Ağaoğlu evinin garajında yer alan çok sayıda lüks aracını satışa çıkarmış ve yeniden maddi kriz iddialarının gündeme gelmesine neden olmuştu. Ancak söz konusu satışın kullanılmayan araçların elden çıkarılması amacı ile yapıldığı, satışa çıkarılan tüm araçların uzun süredir atıl durumda olan araçlar olduğu açıklanmıştı.



FORBES EN ZENGİN TÜRKLER LİSTESİ İLE ALİ AĞAOĞLU'NUN SERVETİ İÇİN YAŞANAN KAYIP ORTAYA ÇIKTI



Son olarak FORBES tarafından açıklanan en zengin Türkler listesinde Ali Ağaoğlu'nun kişisel servetinde de erime yaşandığı ortaya çıkmıştı.



2018 senesinde açıklanan listede Ali Ağaoğlu 1,10 milyar dolarlık serveti ile sıralamada yüksek sıralarda yer alırken 2020 yılında ise kişisel serveti 750 milyon dolara geriledi.



2 senede kişisel serveti 350 milyon dolar eriyen Ali Ağaoğlu inşaat sektöründe yaşanan krizden olumsuz etkilendi.



ALİ AĞAOĞLU ŞU AN NEREDE, NE YAPIYOR? ALİ AĞAOĞLU KORANA VİRÜS YAŞ SINIRI NEDENİ İLE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI ENGELİNE TAKILDI MI?



Uzun süredir kamerelara yakalanmaya Ali Ağaoğlu'nun ne yaptığı merak konusu olmuştu.



Ali Ağaoğlu 1954 doğumlu olduğu için koranavirüs tedbirleri kapsamında getirilen yaş sınırına takıldı. Ünlü ismin ailesi ile evde karantina altına girdiği ve mecbur olmadığı durumlarda sokağa çıkmamaya çalıştığı belirtiliyor.



Emlak365.com