Ali Ağaoğlu Tarafından 12 Dev Adama Hediye Edilen 6 Milyon Liralık Lüks Daireler Yeniden Gündeme Geldi!

Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri arasında yer alan Ağaoğlu'nun sahibi Ali Ağaoğlu lüks yaşantısı ve harcamaları ile magazin gündemi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.
Ali Ağaoğlu Tarafından 12 Dev Adama Hediye Edilen 6 Milyon Liralık Lüks Daireler Yeniden Gündeme Geldi!

Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri arasında yer alan Ağaoğlu'nun sahibi Ali Ağaoğlu lüks yaşantısı ve harcamaları ile magazin gündemi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Ünlü basketbolcu Semih Erden tarafından yapılan açıklamalar Ali Ağaoğlu'nu bir kere daha gündeme taşıdı. Ali Ağaoğlu tarafından My World Europe projesinden hediye edilen lüks evler hakkında merak edilen sorular ve fiyatları haberimizde...

Türkiye'de yakaladığı başarılı performansı ile NBA'e transfer olan Semih Erden kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.



KEVİN GARNETT BANA HEDİYE EDİLEN EVLERİ SORDU!



Transferi sonrası yaşadıklarını anlatan Semih Erden "NBA'e gittiğimde açıkçası insanların ne kadar bilinçli ve farkında olduğu konusunda büyük şaşkınlık yaşadım. Tanışma faslında ve ilk antrenmanlarda Kevin Garnett'in bana final maçıyla ilgili sorular sorması, her şeyi takip etmiş olmaları beni çok şaşırtmıştı.



Türkiye'de bu başarının ne kadar çok ses getirdiğini duymuşlar. O dönem Ali Ağaoğlu'nun bizlere hediye ettiği evi, bunun gerçek olup olmadığını sordu bana. Bu durum da ne kadar işlerine saygı duyduklarını gösteriyor” diyerek kendisine hediye edilen evlerin de sorulduğunu dile getirdi.



ALİ AĞAOĞLU 12 DEV ADAMA 400 BİN LİRALIK DAİRE HEDİYE ETMİŞTİ!



Hatırlanacağı üzere ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu 2010 senesinde düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası turnuvasında finale kalan ve final maçında Amerika'ya yenilerek ikinci olan A Basketbol milli takımı oyuncularına daire hediye etmişti.



My World Europe projesi içerisinde yer alan 15 daire basketbol takımındaki oyunculara tahsis edilmiş ve o dönemde satış fiyatı 400 bin lira olarak belirlenen daireler milli futbolculara ücretsiz olarak Ali Ağaoğlu tarafından hediye edilmişti.



O dönem açıklama yapan Ali Ağaoğlu "Burasının sporcuların ruhuna da uygun olacağını düşündük. Toplam 3 bin 100 konutluk bir proje. Buradan 15 tane 3+1 daire ayırdık. 170 metrekarelik dairelerin değerleri 400 bin lira" diyerek hediye vereceği dairelerin fiyatlarını kendisi açıklamıştı.



Hediye olarak verilen o dönemde de büyük yankı uyandırmış, günlerce konuşulmuştu.



Emlak365.com