Ali Atay'ın Başrolde Olduğu Son Yaz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kadrosu ve konusu ile dikkat çeken Fox TV dizisi Son Yaz televizyon dünyasında ilgi gören yapımlar arasında yer alıyor.
Ali Atay'ın Başrolde Olduğu Son Yaz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kadrosu ve konusu ile dikkat çeken Fox TV dizisi Son Yaz televizyon dünyasında ilgi gören yapımlar arasında yer alıyor. Cuma akşamları yayınlanan dizinin nerede çekildiği ise izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte dizinin çekim alanları.

2021 yılının girmesi ile yayın hayatına başlayan ve kadrosu ile çok dikkat çeken yapımlardan birisi olan Son Yaz dizisi Fox TV'de gösterilmeye devam ediyor.



Başrolünde Ali Atay ile Alperen Duymaz'ın yer aldığı ve oyuncu kadrosunun yanı sıra konusu ve llginç hikayesi ile dikkat çeken dizi, izleyicilerin yakın takibinde olan yapımlar arasında. Peki ilgi gören Son Yaz dizisi nerede çekiliyor?



SON YAZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?



03 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Burak Arlıel. Ayrıca dizinin senaryo koltuğunda ise Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur gibi isimler yer alıyor. Dram türünde olan Son Yaz dizisi Cuma akşamları izleyicisinin karşısına çıkıyor.



Dizinin çekim alanları İstanbul ve İzmir oldu.



Dizinin ilk çekim alanı İstanbul olurken daha sonra şehir değiştirildi. İstanbul'un çok sayıda ilçesinde farklı mekanlarda çekilen dizi daha sonra İzmir'e taşındı. Dizinin çekimleri İzmir'e taşınmasının ardından ise yeni çekim alanları Seferihisar, Urla, Çeşme gibi ilçeler oldu.



DİZİNİN KONUSU NEDİR?



Ali Atay'ın hayat verdiği İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara, bir organize suç lideri olan ve kendisi tarafından hapse yollanan Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) bir teklif alır. Teklif suç dünyasının çökmesini sağlayacak bir anlaşma içerir. Suç örgütü lideri ise bunun karşılığında oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat koruması altında olması. Bu olay örgüsüne bağlı olarak ise dizide birbiriyle bağlantılı olay örgüsü devam etmekte.



Emlak365.com