Ali Şen'in Oğlu Adnan Şen Amerika'da Müteahhitlik Yaparak Emlak Milyarderi Oldu!

Fenerbahçe Spor Kulübünde yıllarca yöneticilik yapan Ali Şen'in oğlu Adnan Şen Amerika'nın Los Angeles şehrinde müteahhitlik yapmaya başladı.
Ali Şen'in Oğlu Adnan Şen Amerika'da Müteahhitlik Yaparak Emlak Milyarderi Oldu!

Fenerbahçe Spor Kulübünde yıllarca yöneticilik yapan Ali Şen'in oğlu Adnan Şen Amerika'nın Los Angeles şehrinde müteahhitlik yapmaya başladı. Oğlunun eğitimi için taşındığı Amerika'da yeni bir iş kuran Adnan Şen bölgenin en lüks ve en pahalı konutlarını inşa ederek tüm dikkatleri üzerinde toplarken satılan lüks konutlar Amerikan televizyon kanallarına da haber olmayı başardı. Detaylar haberimizde...

Ali Şen'in oğlu Adnan Şen oğlunun eğitim hayatı için taşındığı Amerika'da müteahhitlik işine soyundu.



Amerika'nın en pahalı konutlarına ev sahipliğ yapan Beverly Hilss bölgesinde inşaat işine soyunan Şen yapmış olduğu lüks konutlar ile tüm dikkatleri üzerine topladı.



OTURDUKLARI EVİ 75 MİLYON DOLARLIK FİYATLA SATIŞA ÇIKARDI



Büyük oğulları Alp Şen'i bir kaza sonucu kaybeden Adnan - Begüm Şen çifti küçük oğulları Can ile beraber 2016 senesinde Amerika'ya taşınma kararı almışlardı.



Los Angeles'a yerleşen Adnan Şen burada kısa sürede müteahhitlik işi kurdu ve inşaatlara başladı. Sen Properties adını verdiği bir şirket kuran Adnan Şen lüks inşaat işlerine başlayarak kısa sürede adeta bir emlak kralı olmayı başardı.



Adnan Şen lüks evlerin tanıtımının yapıldığı Seeling Sunset kanalına konuk oldu ve aile konutu olarak kullandıkları evini satışa çıkardı.



Ali Şen'in Oğlu Adnan Şen Amerika'da Müteahhitlik Yaparak Emlak Milyarderi Oldu!



Beverly Hills bölgesinde 10'a yakın evi olduğu idida edilen Adnan Şen aile oturdukları evlerini ise 75 milyon dolarlık rekor fiyatla satışa çıkardı. 1.450 metrekare büyüklüğe sahip olan dev ev de özel yüzme havuzu yanı sıra 12 banyo ve 9 oda bulunuyor.



Emlak365.com