Amine Gülşe ve Mesut Özil Çeşme'de Satın Aldıkları Villaya 10 Milyon Liralık Tadilat Yaptı!

Türkiye'nin tescilli güzellerinden Amine Gülşe ile Arsenal'da top koşturan dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil tatil için Türkiye'ye geldi.
Amine Gülşe ve Mesut Özil Çeşme'de Satın Aldıkları Villaya 10 Milyon Liralık Tadilat Yaptı!

Türkiye'nin tescilli güzellerinden Amine Gülşe ile Arsenal'da top koşturan dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil tatil için Türkiye'ye geldi. Ünlü çift tatillerini Eda adını verdikleri 4.5 aylık kızları ile süper lüks villalarında geçirirken Özil'in havuzlu villası için ödediği tadilat parası da dudak uçuklattı.

Dünyanın en çok konuşulan çiftleri arasında gösterilen Mesut Özil ve güzel eşi Amine Gülşe tatil için Türkiye'ye geldi.



Arsenal'da top koşturan yıldız futbolcu ve eşi tatillerini Çeşme'de satın aldıkları villarında geçirme kararı alırken villaya ödenen tadilat parası ise dudak uçuklattı.



MESUT ÖZİL'İN ÇEŞME'DE SATIN ALDIĞI VİLLA ÖNCESİ VE SONRASI İLE GÖRENLERİ HAYRAN BIRAKTI!



Ünlü çift Türkiye tatillerinde kullanmak üzere Çeşme'de villa satın almıştı. Geçen sene tadilat çalışmaları ile de sık sık gündeme gelen Mesut Özil'in küçük bir servet ödediği villası öncesi ve sonrası resimleri ile de aradaki büyük farkı gözler önüne serdi.



Amine Gülşe ve Mesut Özil Çeşme'de Satın Aldıkları Villaya 10 Milyon Liralık Tadilat Yaptı!



Villasını baştan aşağıya yenileyen Mesut Özil yapmış olduğu peyzaj çalışması kadar villasına yapmış olduğu süper lüks havuz ve özel futbol sahası ile de dikkat çekti.



MESUT ÖZİL'İN KOMŞULARININ BAŞINA TALİH KUŞU KONDU!



Mesut Özil ile evleri yakın olan komşularının da konutlarının değerleri ikiye katlandı.



Emlakçıların Mesut Özil'e yakın olan villaları satarken ünlü futbolcunun adını kullandığı ve "bu evi satın alırsanız Mesut Özil ile komşu olacaksınız" taktiğini kullandıkları iddia edilirken bölgedeki emlak fiyatlarının bir anda yükseldiği belirtiliyor.



Gittiği her yerde büyük bir ilgi ile karşılanan Mesut Özil mümkün olduğunca isteyen kişilerle resim çektirirken bu samimi tavırları ile de tatilcilerin gönlünde taht kurmuş durumda. Eşi ve kızı ile beraber sık sık deniz kenarına inerek plajda dinlenen ünlü futbolcunun yeni sezon için enerji depoladığı dile getiriliyor.



Ünlü çiftin villalarının sadece tadilatına 10 milyon liralık harcama yaptıkları söyleniyor.



Emlak365.com