Ankara Çubuk'ta Yeni Köpek Katliamı! Hayvanları Koruma Kanunu Ne Zaman Çıkacak!

Yurdun dört bir yanından hayvanlara yapılan eziyet haberleri gelmeye devam ederken Ankara'da Batıkent köpek katliamı olayının acısı geçmeden yeni bir katliam yaşandı!Ne yazık ki insanların hayvanlara karşı olan acımasızlığı gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.
Ankara Çubuk'ta Yeni Köpek Katliamı! Hayvanları Koruma Kanunu Ne Zaman Çıkacak!

Yurdun dört bir yanından hayvanlara yapılan eziyet haberleri gelmeye devam ederken Ankara'da Batıkent köpek katliamı olayının acısı geçmeden yeni bir katliam yaşandı!

Ne yazık ki insanların hayvanlara karşı olan acımasızlığı gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.



Beraber dünyayı paylaştığımız havyanlara karşı merhamet duygusunu kaybeden insanların katliamları artıyor.



Ankara Çubuk'ta Torbalar İçerisinde Köpek Ölüleri Bulundu!



Hatırlanacağı üzere geride bıraktığımız günlerde Ankara Batıkent'te aç köpekler hedef olarak seçilmiş, zavallı hayvanlara verilen zehirli yiyeceklerle onlarca köpek telef edilmişti.



Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneğinden (HAYKURDER) yapılan yazılı açıklama ile Ankara'da yeni bir köpek katliamı yaşandığı ortaya çıktı.



Ankara'nın Çubuk ilçesindeki Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yanındaki boş arazide bulunan siyah çöp poşetleri içerisnide onlarca köpeğin cansız bedenine ulaşıldı.



HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı yapmış olduğu yazılı açıklamasında "Ölüm sebeplerinin ne olduğunu, bu cesetlerin buraya kim tarafından atıldığını bilmiyoruz ama korkarız ki bu da yeni bir katliam.



Türkiye'nin her yerinden her gün yeni katliam haberleri alıyoruz. İnsanlık yavaş yavaş çürüyor. Yetkililer yasa çıkartmak için hala daha ne bekliyor? Bu katliamlar ne zaman bitecek? Devlet ne zaman müdahale edecek? Bu katliamlara 'dur' demenin tek yolu yasadır. Yasa istiyoruz" diyerek mecliste bekleyen yasaya dikkat çekti.



Hayanları Koruma Yasası Neden Çıkmadı?



Her hayvan katliamında bir kere daha gündeme gelen Havyanları Koruma Kanunu ne yazık ki seçim çalışmaları nedeni ile meclisin tatile girmesi nedeni ile çıkarılmadı.



Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından meclisin yeniden çalışmaya başlaması ile ilk çıkması beklenen kanunlardan biri de bu kanun olarak öne çıkıyor.



Emlak365.com