Ankara - Niğde Otoyolu'nun Açılışında Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Erken Seçim İle Alakalı Açıklama Yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara – Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Ankara - Niğde Otoyolu'nun Açılışında Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Erken Seçim İle Alakalı Açıklama Yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara – Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmaları ile alakalı olarak net konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin 2023 yılında yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara – Nüğde Otoyolu'nun açışıl törenine katıldı. Türkiye'nin en akıllı yolu ünvanına sahip olan yeni otoyolun açılışında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim tartışmalarına da son verecek ifadeler kullandı.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SEÇİM İÇİN TARİH VERDİ



Yol açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin dört bir tarafında çok önemli projeleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için yoğun bir mesai harcıyoruz. Eser üretmek konusunda iktidarımızın kabiliyetini aziz milletimiz bilmekte ve bunun için bize girdiğimiz her seçimde büyük bir destek vermektedir. Şimdi önümüzde kesintisiz olarak 3 yıllık bir hizmet dönemi var. Bu süreyi ve yetkiyi milletimiz bize vermiş. Bu nedenle erken seçim tartışmalarının aslı astarı yok. Biz hizmet üretmek için yetki aldık ülkeyi erken seçim kaosuna sürüklemek için değil. İlk seçim 2023 yılında normal takviminde yapılacak.” dedi.



ANKARA - NİĞDE OTOYOLU KAR GETİRECEK!



Ankara – Niğde Otoyolu ile alakalı olarak da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu otoyol sağladığı imkanlar ile oldukça önemsediğimiz bir proje oldu. Yapılan hesaplamalara göre Ankara – Niğde Otoyolu sayesinde ülkemiz vakit açısından 885 Milyon TL, akaryakıt açısından ise 743 Milyon TL tasarruf sağlayacaktır. Bu yolun ekonomik faydası toplamda 1 Milyar 628 Milyon TL olacaktır.” ifadelerini kullandı.



Gerçekleştirilen yol projesinin devlet açısından çok karlı bir yatırım olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yatırım tutarı olsun, işletme süresi olsun, garanti ücret karşılaştırılması olsun Ankara – Niğde Otoyolu devlet açısından çok karlı bir yatırım olmuştur. Biz sadece burada yol yapmayacağız. Yol güzergahı boyunca 6,5 milyon adet bitki ve 1,1 milyon metrekare çimlendirme ile bölgenin çehresini değiştireceğiz.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com