Ankara'da toplu ulaşım SİL BAŞTAN! Durakta boşuna beklemeyin otobüs güzergahları değişti

Ankara Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımda yeni karar aldı. Ankara'da otobüslerin güzergahı ve sefer saatleri değişti.
Ankara'da toplu ulaşım SİL BAŞTAN! Durakta boşuna beklemeyin otobüs güzergahları değişti

Ankara'da toplu ulaşıma gelen zamlar vatandaşın ay sonunu getirmesini biraz daha zorlaştırırken Ankara Büyükşehir Belediyesi ulaşımda yeni düzenlemeye gitti. Kahramanmaraş'ta yaşanan depremden sonra en çok göç alan illerin başında yer alan Ankara'da EGO tarafından yapılan açıklama ile bazı hatlarda güzergah değişikliği yapıldığı ifade edildi.

EGO'DAN SON DAKİKA GÜZERGAH DEĞİŞİKLİĞİ HABERİ!

EGO tarafından yapılan son dakika açıklamasında "Etimesgut ilçe merkezinden bazı cadde ve sokaklarda yapılan tek yön çalışması nedeni ile EGO ve ÖTA araçları ile hizmet verilen 530, 530-2, 535, 536, 536-1, 537, 546, 553, 567, 608 ve 632 numaralı hatlarımızın güzergahlarında aşağıdaki haritalarda belirtildiği şekilde zorunlu olarak değişikliğe gidilmiştir. Gerekli yazışmalar bittikten sonra mecburi güzergahlarda en kısa sürede toplu taşıma hizmeti verilmeye başlanılacaktır." denilerek ikinci bir duyuruya kadar belirtilen hatlarda güzergah değişikliği olacağı ifade edildi.

Ankara'da artan nüfus ile beraber toplu ulaşımda da sorunlar yaşanmaya başlanmış, seferlerde bu nedenle yeni düzenlemelere gidilmişti. EGO yaz dönemi nedeniyle seferlerde bir kere daha düzenlemeye giderken yeni düzenlemeler peş peşe devreye alınmıştı.

Genel Yayın Yönetmeni