Anne Babasından Kalan Miras İçin Kardeşini Öldürüp Cesedini Yaktı, Avukatı Müvekkilim Hacı Diyerek Beraat Talep Etti!

Kardeşler arasında yaşanan miras kavgaları ne yazık ki sayı olarak artarken kardeş cinayetleri de yaşanabiliyor.
Anne Babasından Kalan Miras İçin Kardeşini Öldürüp Cesedini Yaktı, Avukatı Müvekkilim Hacı Diyerek Beraat Talep Etti!

Kardeşler arasında yaşanan miras kavgaları ne yazık ki sayı olarak artarken kardeş cinayetleri de yaşanabiliyor. Bunlardan biri de İstanbul Bağcılar'da yaşandı. 54 yaşındaki kardeşini öldüren ağabey bununla da yetinmeyerek kardeşini ve içerisinde bulunduğu otomobilini ateşe verdi.

Emlak365.com / İstanbul Bağcılar'da yaşanan cinayetin altından kardeşler arasında yaşanan miras kavgası çıktı.



Kendisine ait bir temizlik hizmeti şirketi bulunan 54 yaşındaki B.T.'nin cesedi 10 Mayıs 2019 tarihinde yanan bir aracın içerisinde bulunmuştu.



POLİS CİNAYETİ ÇÖZDÜ, YAŞLI ADAMIN KATİLİ ÖZ ABİSİ ÇIKTI!



2019 yılında yaşanan cinayetin ardından polis tarafından başlatılan soruşturmada bir görgü tanığı tarafından verilen ifadeden yola çıkan güvenlik güçleri verilen eşgale uyan kişinin öldürülen kişinin 64 yaşındaki ağabeyi İ.T.'a uyduğunu tespit etti. İki kardeş arasında anne ve babalarından kalan miras nedeni ile 6 senedir husumet bulunduğunun tespit edilmesinin ardından soruşturma bu yönde ilerletildi.



Güvenlik güçleri tarafından yapılan soruşturmanın ardından İ. T'ın işyerinde güvenlik güçleri tarafından yapılan incelemede öldürülen B.T.'a ait kan izleri bulundu. Delil üzerine suçunu itiraf eden İ.T. kardeşini arabasında başına kaldırım taşı ile vurarak öldürdüğünü ve ardından da aracını ateşe verdiğini itiraf etti.



AVUKATI MÜVEKKİLİM HACI SAVUNMASI İLE İNDİRİM TALEP ETTİ



Duruşmada Avukatı müvekkilini “Müvekkilim dini duyguları kuvvetli ve hacı biridir. Ortada öldürme kastı yoktur. Müvekkilimin beraatini talep ediyorum” sözleri ile savunma yaparken sanık İ.T. ise pişmanlığını dile getirdi. Duruşmada 24 yıl hapis cezasına çaprtırılan sanığın cezası suçu ikrar etmesi ve saygılı davranması nedeni ile 20 seneye düşürüldü.