Anne Ve Babasının Katilini Müge Anlı'da Arayan Osman Büyükşen Türkiye'yi Gözyaşlarına Boğdu! Metin Büyükşen Ve Necla Büyükşen Cinayeti Çözüldü Mü?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen cinayeti Türkiye'nin en çok konuştuğu konulardan birisi haline geldi. Metin Büyükşen – Necla Büyükşen cinayeti çözüldü mü? Katil kim? Osman Büyükşen kimdir, ne doktorudur? Metin Büyükşen'i kim öldürdü?
Anne Ve Babasının Katilini Müge Anlı'da Arayan Osman Büyükşen Türkiye'yi Gözyaşlarına Boğdu! Metin Büyükşen Ve Necla Büyükşen Cinayeti Çözüldü Mü?

ATV'de yayınlanan fenomen program Müge Anlı İle Tatlı Sert'te günlerdir 2018 yılında Konya'nın Karatay ilçesinde evlerinde pompalı tüfekle öldürülen Metin Büyükşen – Necla Büyükşen cinayeti işleniyor. Daha önce de işlenen konuda yapılan adli araştırmalarda cinayetin kim veya kimler tarafından işlendiğine dair bir sonuca varılamamıştı.

TÜRKİYE GÖZYAŞLARI İLE İZLEDİ

Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen'in çocuklarından Dr. Osman Büyükşen'in Müge Anlı'ya başvurması sonucunda dosya yeniden programda ele alınmaya başlandı. Yıllardır çözülemeyen cinayet nedeniyle zor durumda kaldığını söyleyen Osman Büyükşen bugün canlı yayın yaptığı konuşma ile tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. Müge Anlı'nın da ağladığı konuşmada Osman Büyükşen, “Yıllardır bu cinayetin kim veya kimler tarafından işlendiğinin ortaya çıkarılmasını bekliyorum. Artık katil aramızda gezmesin. Ben çok yalnız kaldım. Annemi ve babamı kaybettim. Geride iki kardeşim kaldı onlar da cinayetin şüphelisi mi değil mi bilemiyorum.” dedi.

Osman Büyükşen programda yaptıuğı konuşmanın devamında, “Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum lütfen özel bir ekip kurulup bu cinayet aydınlatılsın. Konya'da tüm kapılar yüzüme kapanıyor. Valiye gidiyorum randevu alamıyorum, savcıya gidiyorum sonuç alamıyorum. Ben doğuda görev yapan bir doktorum. İstifa edip bu cinayeti araştırmak istedim ama pandemi nedeniyle izin vermediler. Bu cinayeti çözmek için benim birilerini öldürmemi mi bekliyorlar. Ben bir milletvekili veya siyasetçi olsaydım bu cinayet çoktan çözülmüştü ama Konya bürokrasisini aşamıyorum.” ifadelerini kullandı.

İDDİALARA GÖRE CİNAYET NASIL İŞLENDİ?

İddiaya göre 3 Eylül 2018 tarihinde Konya'nın Karatay ilçesi İsmil Mahallesi'nde yüzünde kar maske takılı bir şahıs Büyükşen ailesinin evine girerek elindeki pompalı tüfekle önce Metin Büyükşen'e ateş edip öldürdü. Ardından silahı tutukluk yapan şahıs evin önüne çıkıp silahını onardıktan sonra geri gelip Necla Büyükşen'i öldürdü. O sırada evde bulunan ailenin kızı B.B. ise kafasına tüfeğin dipçiğiyle vurulduğunu, ölü taklidi yaptığını ve ardından pencereden kaçıp yoldan geçen komşusu ile jandarmaya gidip haber verdiğini söyledi.

METİN BÜYÜKŞEN - NECLA BÜYÜKŞEN CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ MÜ?

İşlenen cinayetin arkasındaki sır perdesi henüz çözülemedi. Müge Anlı'nın programında şüpheli olarak ailenin kızı B.B., oğlu U.B. ve gelinlleri B.B. gösteriliyor. Ayrıca yapılan araştırmalarda kolluk kuvvetleri olaydan sonra ailenin kızı B.B.'nin elbileslerinde, oğulları U.B. ile gelinleri B.B'nin de ellerinde, kollarında, elbiselerinde barut izleri olduğu tespit edildi.