Antalya Korkuteli'de Otomobil Kamyona Çarpıp Hurdaya Döndü: 2 Ölü, 2 Yaralı!

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde gece saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Seyir halindeki otomobilin arkadan kamyona çarpması sonucu gerçekleşen kazada 2 kişi ölürken 2 kişi de yaralandı.
Antalya Korkuteli'de Otomobil Kamyona Çarpıp Hurdaya Döndü: 2 Ölü, 2 Yaralı!

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde gece saatlerinde bir feci trafik kazası gerçekleşti. Kazanın Korkuteli – Antalya karayolunun Bayatbademleri mevkisinde meydana geldiği bildirildi. Kaza sonucunda 2 kişi ölürken 2 kişi de yaralandı.

ANTALYA'DA FECİ KAZA

Korkuteli'nden Antalya yönünde giden Y.D. yönetimindeki otomobil kendisi ile aynı istikamette ilerleyen O.K. yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Kazanın otomobil sürücüsü Y.D.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleştiği bildirildi.

Kaza sonrasında otomobil hurdaya dönerken otomobil içerisinde bulunan M.D. olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan hemen sonra kaza mahalline sevk edilan 112 sağlık ekipleri otomobil şoförü Y.D.'yi hastaneye sevk ettiler. Ancak hastaneye ulaştığında ağır yaralı olan Y.D. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak can verdi.

YARALILARIN DURUMU AĞIR

Kaza sırasında yine otomobil içerisinde bulunan A.Ç. ile H.I. ise yaraları halde 112 acil servis ekiplerince hastaneye götürüldüler. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının çok ciddi olduğu ve hayati tehlikeyi henüz atlatamadıkları bilgisi verildi. Yaralıların yakınları hastaneye akın ederken doktorlardan yakınlarının son sağlık durumları hakkında bilgi aldılar. Ancak doktorların umutsuz konuşmaları hastanede büyük bir üzüntü yaşanmasına neden oldu.

Öte yandan kazaya karışan diğer araç olan kamyonda sadece maddi hasar meydana geldi. Kamyon şoförünün sağlık durumunda herhangi bir sorun olmadığı ve olay yerine giden 112 acil servis ekipleri tarafından ayakta tedavi edildiği bildirildi.

Gerçekleşen feci kazanın ardından olay yerine ulaşan trafik ekipleri kazaya ilişkin inceleme yapmaya başladılar. Kazanın neden gerçekleştiği araştırılırken otomobil sürücüsü olan ve kaza sonrasında hayatını kaybeden Y.D.'nin direksiyon hakimiyetini neden kaybettiği araştırılmaya başlandı. Geç saatte meydana gelen kazayı gören kimsenin olmayışı ise araştırmanın biraz zaman alması gerekeceği şeklinde yorumlandı.