Antalya'da Kardeşler Arasında Miras Kavgası Ağaç Katliamına Dönüştü, Ağaçları Katlettiler!

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan kardeşler arasında yaşanan miras kavgası ne yazık ki büyük bir ağaç katliamına dönüşü.
Antalya'da Kardeşler Arasında Miras Kavgası Ağaç Katliamına Dönüştü, Ağaçları Katlettiler!

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan kardeşler arasında yaşanan miras kavgası ne yazık ki büyük bir ağaç katliamına dönüşü. Yaşanan olaylar sonrasında göz yaşları sel olurken kadınlar gece nöbetine başladı!

Antalya'da kardeşler arasında yaşanan miras kavgası ne yazık ki büyük bir ağaç katliamına dönüştü. Söz konusu olay Antalya'nın Serik ilçesinde yaşanırken görenler göz yaşlarına boğuldu.



KARDEŞLER ARASINDAKİ MİRAS KAVGASI AĞAÇ KATLİAMINA DÖNÜŞTÜ, GÖZ YAŞLARI SEL OLDU!



Yetişmesi yıllar alan narenciye ağaçları ne yazık ki kardeşler arasında yaşanan miras kavgası kurbanı oldu. Kardeşler arasında yaşanan miras kavgası sonrasında mirasa konu olan tarla üzerinde yer alan 1000 adet narenciye ve zeytinlik ağacı kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi.



Ağaçların üzerinde yer alan meyveler ve zeytinler ile beraber kesilmiş olması görenleri gözyaşlarına boğarken kızkardeşler tarafından yapılan açıklamada kalan ağaçların da kesileceği haberini aldıklarını belirterek ateş yakarak gece soğuk olmasına rağmen ağaçların başında nöbet tuttuklarını dile getirdiler. Ağaçların kesilerek katliam yapıldığını dile getiren G.A. isimli kadın kesilen ağaçlar nedeni ile büyük bir vicdan azabı çektiklerini belirterek bir ağaç kesmenin bir can kesmek ile aynı cezaya sahip olması gerektiğini belirterek meyve veren ağaçların kesildiğini dile getirdi.



Emlak365.com