Anthony Ammirati neden elendi kimdir Fransız sporcu kaç yaşında?

2024 olimpiyat oyunlarının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Anthony Ammirati yeniden gündeme geldi. Anthony Ammirati elendi mi, neden elendi?
Anthony Ammirati neden elendi kimdir Fransız sporcu kaç yaşında?

Anthony Ammirati neden elendi kimdir Fransız sporcu kaç yaşında? - Bu sene olimpiyatlara ev sahipliği yapan Fransa'yı temsil eden sporculardan biri de Anthony Ammirati olmuştu. Yoğun rekabetin yaşanmış olduğu sırıkla atlama dalında Fransa'yı temsil eden sporcu elenmişti. Ammirati'nin videosu sosyal medyada paylaşım rekoru kırarken eleme nedeni de espri konusu olmuştu.

ANTHONY AMMİRATİ NEDEN ELENDİ?

Fransa'yı sırıkla atlama dalında temsil eden Anthony Ammirati atlama denemesinin başarısız olması sonucunda elendi. Elenmesini bu kadar gündeme taşıyan konu ise çarpraz direğe penisinin takılması sonucunda elenmesi oldu. Ammirati'nin bu görüntüsü dünya genelinde milyonlarca kez paylaşılarak ünlü olmasına neden oldu.

ANTHONY AMMİRATİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

16 Temmuz 2003 doğumlu olan sporcu Fransızdır.

Sırıkla atlama dalında kariyer yapan Ammirati 2022 Dünya Atletizm U20 Şampiyonası'nda altın madalya kazanmayı başarmıştır.

2021 senesinde Salon-de-Provence'ta 5,72 metre ile 20 yaş altı kategorisinde rekor sahibidir.

2021 yılında bu sefer Tallinn'deki U20 Avrupa Şampiyonası'nda 5,64 metre ile ikinci altın madalyasını kazanmıtır.

Cali'deki U20 dünya şampiyonasında ise 5.65 metre atlayarak dünya şampiyonu olarak 2024 olimpiyat oyunlarına katılmaya hak kazanmıştır.

Genel Yayın Yönetmeni