Apartmanda Sağlık Çalışanları İçin Skandal Uyarı Yazısı Asılması Büyük Tepki Topladı!

Koranavirüs salgını nedeni ile toplumda yaşanan korku ve panik dalgası boyutu her geçen gün artarken cephenin en önünde savaşan sağlık çalışanları için apartmana yazılan yazı tüm Türkiye'de büyük tepki gösterilmesine neden oldu.
Apartmanda Sağlık Çalışanları İçin Skandal Uyarı Yazısı Asılması Büyük Tepki Topladı!

Koranavirüs salgını nedeni ile toplumda yaşanan korku ve panik dalgası boyutu her geçen gün artarken cephenin en önünde savaşan sağlık çalışanları için apartmana yazılan yazı tüm Türkiye'de büyük tepki gösterilmesine neden oldu. Apartmana yazılan sağlık çalışanları yazısı ve sağlık çalışanı tarafından verilen cevap gündemde büyük yankı uyandırdı. Detaylar haberimizde...

Corana virüsü salgını nedeni ile insanların panik boyutları yükselmeye devam ederken süreçte en çok takdir edilenler hiç şüphesiz kendi canlarını hiçe sayarak çalışan sağlık çalışanları olmuştu.



APARTMANA ASILAN SKANDAL YAZI SAĞLIK ÇALIŞANINI ÇİLEDEN ÇIKARDI!



Söz konusu olay Sakarya'da yaşandı. Apartmanda oturan sağlık çalışanı evine geldiğinde apartmanın ilan panosuna asılan yazıyı okuyunca büyük bir şok yaşadı.



Kim tarafından yazıldığı belli olmayan uyarı yazısında "Apartmanımızda ikamet eden sayın sağlık çalışanları, apartmana girip çıkarken giriş kapıları ve merdiven korkuluklarına temas etmemenizi önemle rica ederiz" ifadesi ile gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık çalışanları için skandal bir uyarı yapıldı.



Apartmanda Sağlık Çalışanları İçin Skandal Uyarı Yazısı Asılması Büyük Tepki Topladı!



Binada oturan tek sağlık çalışanı olduğunu belirten Yıldırım A. ise söz konusu uyarıya büyük tepki gösterek "Bu apartmanda ikamet eden tek sağlık çalışanı benim hepimiz biliyoruz. Bu virüs olayı er ya da geç illaki bitecek inşallah.



Bu sürecin sonunda yine çalıştığım hastaneye gelecek, kapımı vurup odama girecek, ceketinizi düğmeleyip benden kendiniz için yine ayrıcalık isteyeceksiniz. İşte o zaman dilinizi koparır, çenenizi kırarım. Bilginize" yazdıktan sonra söz konusu uyarı kağıdının resmini çekerek sosyal medya hesabında paylaştı.



Paylaşım kısa sürede milyonlarca kişi tarafından RT edilerek tüm Türkiye'ye yayılırken sosyal medyada da skandal uyarıya büyük tepki gösterildi. Böylesi bir dönemde kendi canlarını hiçe sayarak fedekar bir şekilde mesailerine devam eden sağlık çalışanları için yapılan uyarı büyük tepki çekerken sağlık çalışanlarına yeni destek hareketi başladı.



Emlak365.com