Arazi Kavgası Silahlı Çatışmaya Döndü, 6 Kişi Yaralandı!

Afyon Sinanpaşa ilçesine bağlı Ahmetpaşa beldesinde dün silahlı çatışma yaşandı. Arazi anlaşmazlığı nedeni ile karşı karşıya gelen iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönerken biri ağır olmak üzere 6 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Arazi Kavgası Silahlı Çatışmaya Döndü, 6 Kişi Yaralandı!

Son dönemde sık sık yaşanan arazi anlaşmazlığı kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Afyon Sinanpaşa ilçesine bağlı Ahmetpaşa beldesinde meydana gelen olayda 2 grup arasında yaşanan tartışma kısa sürede silahların da çekildiği büyük bir kavgaya dönerken kavgada biri ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.

2 KİŞİ ARASINDAKİ KAVGAYA AİLELERDE KARIŞTI, SİLAHLAR ÇEKİLDİ!

Afyon Sinanpaşa ilçesine bağlı Ahmetpaşa beldesinde dün meydana gelen olaylar 31 yaşındaki S.A. isimli kişinin işyerinden çıkışta sokakta 68 yaşındaki M.K. ile karşılaşması ile başladı. İddialara göre aralarında arazi anlaşmazlığı nedeni ile husumet oluşan kişiler sokakta karşılaşarak yeniden tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken başlayan kavga diğer aile üyelerinin de kavgaya katılması ile büyüdü. Kavganın büyümesi üzerine M.K. evinden av tüfeğini alarak kalabalığın üzerine ateş açtı. Kalabalığa rastgele ateş açan M.K. bir süre sonra diğer kişiler tarafından etkisiz hale getirilerek darp edilirken kurşunların isabet ettiği 38 yaşındaki A.A., 37 yaşındaki H.Ö., 32 yaşındaki M.B., 58 yaşındaki M.K. ile 62 yaşındaki T.K. yaralandı.

Kavganın büyümesi üzerine güvenlik güçlerine haber verilirken olay yerine kısa sürede çok sayıda Jandarma ekibi ve sağlık görevlisi sevk edildi. Sağlık görevlileri Jandarma'nın kavgayı ayırması üzerine yaralılara müdahale ederken 37 yaşındaki olduğu öğrenilen H.Ö.'nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin olduğu açıklandı.

Jandarma olayların tekrar alevlenmemesi için hem hastane hem de mahallede geniş güvenlik önlemleri alırken Afyonkarahisar Devlet Hastanesi önünde de nöbet tutuldu.