Arda Turan 5 Milyon Dolara Beykoz Çubuklu Vadi Konakları Sitesinden 600 Metrekare Villa Satın Aldı!

Galatasaray'dan Barcelona takımına transfer olan ve ardından Türkiye'ye dönerek Başakşehir forması giyen Arda Turan ile eşi Aslıhan Doğan ikinci çocuklarının da aralarına katılması ile kalabalıklaşacak olan aileleri için taşınma kararı aldı.
Arda Turan 5 Milyon Dolara Beykoz Çubuklu Vadi Konakları Sitesinden 600 Metrekare Villa Satın Aldı!

Galatasaray'dan Barcelona takımına transfer olan ve ardından Türkiye'ye dönerek Başakşehir forması giyen Arda Turan ile eşi Aslıhan Doğan ikinci çocuklarının da aralarına katılması ile kalabalıklaşacak olan aileleri için taşınma kararı aldı. Çift Beykoz Çubuklu Vadi Konakları sitesinin en büyük villalarından birini rekor fiyatla satın aldı. Detaylar haberimizde...

Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti evlilik kararı sonrasında Aslıhan Doğan'ın ailesinin oturduğu ve çok sayıda ünlü isme de ev sahipliği yapan Beykoz Çubuklu Vadi Konakları'na taşınmıştı.



Burada bir villa kiralayan Arda Turan sitede bir villanın satışa çıkarılmasının ardından kiracı olan Arda Turan ev sahibi olmak için harekete geçti.



5 MİLYON DOLARA VİLLA SATIN ALDI!



Alt yapısında yetiştiği Galatasaray takımında uzun yıllar forma giyen ve pek çok sayıda başarıya imza atan Arda Turan ardından dünya devi Barcelona takımına transfer olmuştu.



Türkiye'ye dönme kararı aldıktan sonra lider Başakşehir takımına transfer olan Arda Turan sosyetenin güzel isimlerinden Aslıhan Doğan ile nikah masasına oturmuştu. Evlilik kararı sonrası Beykoz Çubuklu Vadi Konakları'nda villa kiralayan çift burada oturmaya başlamıştı.



Burada kiracı olan çift oturdukları sitede bir villanın satışa çıkması üzerine harekete geçti. İkinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan çift kalabalıklaşan aileleri için 600 metrekarelik yeni bir villa satın aldı.



2 DÖNÜM BAHÇE İÇERİSİNDE YER ALIYOR



Ünlü çiftin satın aldıkları villanın 600 metrekare büyüklüğe sahip olduğu ve 2 dönüm bahçenin içerisinde yer aldığı belirtilirken sitenin en yüksek yerinde yer aldığı belirtiliyor. Kendisine ait özel bir yüzme havuzu da bulunan villanın dekorasyonu için bir firma ile anlaşan çift koranavirüs salgını nedeni ile çalışmalara bir süreliğine ara verdi.



Emlak365.com