Aşk İddiaları Alevlendi! Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek Acarkent'te Aylık 35 Bin TL Kira İle Ev Mi Tuttu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncuları Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek arasında aşk iddiaları çıkmış ancak iki isimde bu iddiaları çok net bir şekilde yalanlamıştı.
Aşk İddiaları Alevlendi! Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek Acarkent'te Aylık 35 Bin TL Kira İle Ev Mi Tuttu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncuları Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek arasında aşk iddiaları çıkmış ancak iki isimde bu iddiaları çok net bir şekilde yalanlamıştı. Ortaya atılan son iddiaya göre ise iki isim aşklarını basından gizli yaşamak için Acarkent'te aylık kirası 35 bin liraya villa kiraladı!

Ekranların reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncuları arasında yer alan Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek arasında uzun süredir aşk yaşadıkları iddiaları gündeme taşınıyordu.



Ancak iki isimde bu iddiaları her gündeme geldiğinde yalanlamış ve böyle bir ilişki olmadığını söylemişti. Gündeme gelen son iddia ise iki ismin ortak ev tuttuğu yönünde oldu.



KEREM ALIŞIK VE HİLAL ALTINBİLEK AYNI EVE Mİ TAŞINDI?



Hürriyet Gazetesi yazarlarından Mehmet Üstündağ tarafından yapılan habere göre ikili aşklarını yalanlama yolunu tercih etse de aynı evde birlikte yaşamaya başladı.



Üstündağ kaleme aldığı yazısında "Anlaşılan durum pek de öyle değilmiş! Aldığım duyumlara göre Alışık, ağustos ayında Altınbilek ile birlikte yaşamak için Acarket’te bir ev kiralamış. Aylık 35 bin liraya kiraladığı evde Altınbilek ile yaşamaya başlayan Alışık’ın ilişkiyi gizli tutmak için büyük çaba sarf ettiği söyleniyor" sözleri ile çok konuşulacak bir iddiayı gündeme taşımıştı.



Daha öncede Altınbilek'e ait olan köpeği gözderirken magazin muhabirlerine yakalann Alışık iddiaları yalanlayarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmış ve set dışında da çok iyi anlaşan iki arkadaş olduklarını belirterek Hilal Altınbilek ile aralarında bir aşk yaşanmadığnı söylemişti.



Çiftin Ağustos ayından bu yana Acarkent'te villa kiraladıkları siteye ayrı ayrı giriş yaparken çok sayıda görüldüğü belirtilerek beraber yaşamaya başladıkları iddia edildi.



Emlak365.com