Aşkın Nur Yengi Tam 8.5 Milyon Lira Ödeyerek Bahçeli Villa Aldı!

Corana virüsü salgını sonrası bahçeli evlere olan ilgi artarken ünlü isimlerde lüks rezidanslardan bahçeli villalara doğru yönelmeye başladı.
Aşkın Nur Yengi Tam 8.5 Milyon Lira Ödeyerek Bahçeli Villa Aldı!

Corana virüsü salgını sonrası bahçeli evlere olan ilgi artarken ünlü isimlerde lüks rezidanslardan bahçeli villalara doğru yönelmeye başladı. Aşkın Nur Yengi ise bahçe katı dairesini satarak kendisine Acarkent Villaları projesinde bahçeli villa aldı. Ünlü isim bu yatırımı için tam 8.5 milyon lira harcadı. Detaylar haberimizde...

Bir döneme damga vuran ve çok sayıda unutulmaz şarkıya imza atan Aşkın Nur Yengi yeni bir emlak yatırımı yaptı.



Daha öncede çok sayıda gayrimenkul yatırımı yapan ve sık sık gündeme gelen Aşkın Nur Yengi bu sefer korana virüsü fırsata çevirerek başarılı bir yatırım yapmış oldu.



AŞKIN NUR YENGİ ACARKENT VİLLALARI PROJESİNDE 8.5 MİLYON LİRAYA VİLLA ALDI!



Ünlü sanatçı Aşkın Nur Yengi yine bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Ünlü sanatçı Acarken Villaları projesinde yer alan bahçe katı dairesini sattı.



Corana virüs salgını nedeni ile ünlü isimlerin bahçeli evlere olan ilgisi artarken Aşkın Nur Yengi bu ilgiyi fırsata çevirdi ve bahçe katı evini 5 milyon lira bedelle elden çıkardı.



Ünlü isim yine aynı sitede yer alan bahçeli bir villayı 3,5 milyon liralık ek ödeme yaparak toplam 8,5 milyon lira ödeyerek satın aldı.



Yeni evine taşınma işlemlerini tamamlayan güzel yıldızın bir iç mimar arayışında olduğu ve yeni evinin dekorasyonu için alışverişe başladığı belirtiliyor.



Emlak365.com