ATV'nin Dikkat Çeken Dizisi Maraşlı Nerede Hangi Semtte Çekiliyor?

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan ve büyük bir ilgi gören Maraşlı dizisine dair birçok kullanıcı nerede çekildiğini merak ediyor.
ATV'nin Dikkat Çeken Dizisi Maraşlı Nerede Hangi Semtte Çekiliyor?

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan ve büyük bir ilgi gören Maraşlı dizisine dair birçok kullanıcı nerede çekildiğini merak ediyor. İşte başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz'in yer aldığı dizinin çekim alanları.

ATV'de başlayan yeni dizi Maraşlı elde ettiği yüksek izlenme oranları ile gündeme oturdu.

Pazartesi akşamları yayına giren ve çok önemli eski diziler ile yarışan Maraşlı bu dizilere rağmen reytinglerde çok üst sıralarda yer alıyor. İzleyeceğin kısa sürede beğendiği Maraşlı dizisine dair en merak edilen noktalardan birisi de dizinin çekiminin yapıldığı alanlar.

MARAŞLI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Birçok izleyeci Maraşlı dizisini ismindan dolayı Kahramanmaraş'ta çekildiğini düşünüyor. Ancak dizinin çekim Kahramanmaraş değil İstanbul.

ATV'nin Dikkat Çeken Dizisi Maraşlı Nerede Hangi Semtte Çekiliyor?

Dizinin ilk bölümlerinde İstanbul'da çok sayıda mekanda çekim yapıldığı dikkat çekiyor. Ancak Maraşlı dizisinde en fazla çekim yapılan alanların Galata Kulesi, Beyazıt ve civarı olduğunu söylemek mümkün. Dizinin baş kahramanı olan Maraşlı'nın sahaf dükkanı da Galata Kulesinin oralarada yer alıyor.

Bunun yanında dizinin ilk bölümlerinde Tekirdağ'da da çekimler yapıldığı görüldü.

BAŞROL OYUNCULARI

Maraşlı dizisinin başrolünde Burak Deniz oynuyor. Ünlü oyuncu diziye de ismini veren Maraşlı karakterini canlandırıyor. Dizinin bir diğer başrolü ise Mahur karakteri. Bu karaktere ise Alina Boz hayat veriyor. Dizide ayrıca Rojda Demirer, Saygın Soysal, Serhat Kılıç, Kerem Atabeyoğlu ve Cemil Büyükdöğerli gibi isimler yer alıyor.

Emlak365.com