Avrupa'nın En Zengin İsmi Salgında Kaybettiği 30 Milyar Doları Yeniden Kazanmaya Çalışıyor!

Salgınla mücadele sırasında bazı isimler servetlerini ikiye katlarken bazı isimler büyük kayıplar verdiler.
Avrupa'nın En Zengin İsmi Salgında Kaybettiği 30 Milyar Doları Yeniden Kazanmaya Çalışıyor!

Salgınla mücadele sırasında bazı isimler servetlerini ikiye katlarken bazı isimler büyük kayıplar verdiler. Kayıp veren isimlerden birisi ise Avrupa'nın en zengin ismi olan Bernard Arnault oldu. Kaybettiği 30 milyar dolar ile kayıplar listesinde zirveye yerleşti.

Koronavirüs salgını bazı kişileri daha zengin hale getirirken bazı kişilerin servetini eksiltmeye devam ediyor. Avrupa’nın en zengin ismi denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden olan Bernard Arnault, salgın sürecini kötü geçiren isimlerden oldu. 71 yaşındaki zengin isim yaşadığı kötü günlerin ardından 30 milyar dolarını kaybetti. Şimdilerde ise yeniden kaybettiklerini geri kazanmak için harekete geçti.



Pek çok lüks markanın bir arada bulunduğu LVMH’nin CEO’su olarak görev yapan Bernard Arnault, salgın sırasında servetinden tam 30 milyar dolar kaybetti. Bu süreçte yapılan değerlendirmelerde en çok para kaybeden kişi olarak belirlendi.



Şirketi Ayakta Tutmak İçin Çok Çalışıyor



Ünlü CEO, bu süreçte kaybettiği zararı yeniden karşılamak ve toparlamak adına harekete geçti. 71 yaşındaki isim salgında risk grubunda sayılmasına rağmen her gün işe gidip gelmeye devam ediyor. Paris’in ünlü caddesi olan Avenue Montaigne’de yer alan şirketin dokuzuncu katında bulunan ofisine gitmediği bir gün bile yok.



Şirketin bünyesinde dünyaca ünlü markalar bulunuyor. Bu markalar arasında Dior, Loius Vuitton, Fendi gibi dünyaca ünlü markalarda bulunuyor. Bu markaların uzun süredir salgın nedeniyle mağazalarını kapatmış olmalarından dolayı yaşanan kriz oldukça dikkat çekici. Ünlü CEO şimdiye kadar sayısız krizle baş etmek zorunda kalmış ancak bu yaşanan diğerlerinden biraz daha farklı gibi görünüyor.



Tekrar serveti kazanmak için gece gündüz demeden çalıştığı, butikleri ve mağazaları yeniden açmanın yollarını aradığı ve bu konuda yapılabilecekleri belirlemek üzere yetkililerle görüşmeler yaptığı öğrenildi.



emlak365.com