Aylin Coşkun Hakkında Şok İddialar! Tehditle Ünlü İşadamının Lüks Evini Mi Elinden Aldılar?

Türkiye'nin en çok sevilen şarkıcıları arasında yer alan Aylin Coşkun hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü.
Aylin Coşkun Hakkında Şok İddialar! Tehditle Ünlü İşadamının Lüks Evini Mi Elinden Aldılar?

Türkiye'nin en çok sevilen şarkıcıları arasında yer alan Aylin Coşkun hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. İşadamı Tevfik Cantemur tarafından ortaya atılan iddialara göre güzel yıldız lüks bir konut ve cipe zorla el koymakla suçlanırken güzel yıldız ise iddiaları reddetti. Detaylar haberimizde...

Dillere plesenk olan çok sayıda şarkıya ses veren Aylin Coşkun hakkında ortaya atılan iddialara magazin gündeminde büyük çaplı bir depreme neden oldu.



TEVFİK CANTEMUR: ACARKENT'TE YER ALAN 3 MİLYON DOLARLIK EVİMİ ELİMDEN ALDILAR!



İşadamı Tevfik Cantemur tarafından ortaya atılan iddiaları gündeme taşıyan Sabah Gazetesi Günaydın yazarı Dilek Yaman gündeme bomba gibi düşen bir habere imza attı.



Aylin Coşkun'u mallarına haksız yere el koymakla itham eden Cantemur savcılığa şikayette bulunarak "Aylin Coşkun bana ulaştı, şarkıcı olduğu için sponsor arıyordu, yardım istedi. 2018'de klip çekimi için borç verdim. Ardından çek ve senet verdim.



Coşkun, adamlarıyla beni tehdit etti. Zorla adıma kayıtlı Acarkent'teki üç milyon değerindeki evimi aldı. Ben bu sebeple intihara kalkıştım. Benden sürekli para almaya devam ediyor. Yine kurtulamadım, yardım edin. diyerek çok konuşulacak açıklamalar imza attı.



AYLİN COŞKUN İDDİALARI REDDETTİ, ORTAK OLDUK ALACAĞIMI GAYRİMENKULLE TAHSİL ETTİM



İddiaların hedefinde olan Aylin Coşkun ise suçlamaları reddederek iç giyim firması sahibi olan Cantemur ile ortaklık ilişkisi kurduklarını, ortak olmak için 17 milyon 500 bin dolar ödediğini söyledi. Daha sonrasında alacağını tahsil edemediğini belirten Coşkun bu nedenle alacak tahsilini bahse konu olan gayrimenkul ve araç ile yapmak zorunda kaldığını ifade etti.



Söz konusu iddialar yargıya taşınırken tarafların açıklamaları magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.



Emlak365.com