Bahçeli'nin Selçuk Özdağ İddiası Siyaseti Karıştırdı! Jet Hızıyla Cevap Geldi, Bahçeli Hakkında Suç Duyurusunda Bulunulacağı Açıklandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün partisinin grup toplantısında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ hakkında kullandığı ifadeler büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.
Bahçeli'nin Selçuk Özdağ İddiası Siyaseti Karıştırdı! Jet Hızıyla Cevap Geldi, Bahçeli Hakkında Suç Duyurusunda Bulunulacağı Açıklandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün partisinin grup toplantısında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ hakkında kullandığı ifadeler büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Selçuk Özdağ jet hızıyla açıkla yaparak Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Türk siyasetinde şiddet tartışmaları bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma sırasında bir süre önce saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ hakkındaki suçlaması nedeniyle alevlendi.



BAHÇELİ, SELÇUK ÖZDAĞ'I SUÇLAMIŞTI!



Devlet Bahçeli bugünkü konuşmasında saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ'ı kastederek, “Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması sonra da dönüp masumiyet pozuna bürünmesi, bununla da yetinmeyip 'Bana saldırdılar' çığırtkanlığına tevessül etmesi bildik bir numaradır.” dedi.



SELÇUK ÖZDAĞ, BAHÇELİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK!



Bu açıklamaların hemen ardından bir televiyon kanalına bağlanarak konuya dair konuşma yapan Selçuk Özdağ, “Devlet Bahçeli'nin bu iddiası tamamen deli saçmasıdır. Sayın Bahçeli'ye düşen bir görev hemen savcılığa başvurmaktır. Suçluluk psikolojisi içerisindeler ve büyük telaşları var. Biz kendisi hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağız. Çaresizliğin ve mağlubiyetin göstergesidir bu durum. Biz Devlet Bahçeli'nin dediği alçaklıklara yapmayacak, yaptırmayacak delikanlı insanlarız. Sayın Bahçeli nereden öğrenmiş balkondan benim görüntüleri çektirdiğimi. Benim evim görüntülerin çekildiği tarafta değil zaten. Kendisi devlet içinde devletse buyursun ispat etsin.” dedi.



BAHÇELİ'NİN İDDİALARINI DEVLET MAKAMLARI ARAŞTIRSIN!



Devlet Bahçeli'ye tepkisini sürdüren Selçuk Özdağ, “Sayın İçişleri Bakanını, Sayın Adalet Bakanını ve Sayın Cumhurbaşkanını göreve davet ediyoruz. Bahçeli'nin iddialarını devlet makamları araştırıp kamuoyuna açıklasın. Bugün bize saldıran Bahçeli dün Fethullah Gülen için 'bu yaşlı başlı insanla uğraşmayın' derken biz Fetö'nün tehlikelerini haykırıyorduk.” ifadelerini kullandı.



BU SİYASİ BİR TERÖR SALDIRISIDIR VE FAİLİ MHP'DİR!



MHP'nin kendisine yapılan saldırıda dahli olduğunu iddia eden Selçuk Özdağ, “Devlet Bahçeli veyanındakiler bu iddialarını çıkıp ispat decekler. Aksi halde müfteridirler. Biz o gün direnmeseydik bugün hayatta değildik. MHP bu konuda sorumludur. Bunu ben söylemiyorum, süreci takip eden herkes görüyor. Olayı soruşturan savcıyı sosyal medyadan tehdit eden şahıslar kimlerdir? Çorum ve Derince'nin MHP il ve ilçe başkanları çıkıp saldırıyı sahiplenmediler mi? Bu siyasi bir terör saldırısıdır ve faili de MHP'dir.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com