Bakan Süleyman Soylu: Varsın Çatlasın Patlasınlar, Amaçları Türkiye'yi İstikrarsızlaştırmak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Afyon Belediyesi'ni ziyaret ederek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin yeni doğalgaz keşfi hakkında yapılan eleştirileri yanıtlayan Bakan Soylu AK Parti'ye yönelik olarak yürütülen operasyonların amacının Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak olduğunu iddia etti.
Bakan Süleyman Soylu: Varsın Çatlasın Patlasınlar, Amaçları Türkiye'yi İstikrarsızlaştırmak!

Son dönemde adı Sedat Peker tarafından yayımlanan videolar ile sık sık gündeme gelen ve tartışmaların odağında yer alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugünkü programını Afyon ziyaretine ayırdı. İlk olarak Afyon Belediyesi'ni ziyaret eden Süleyman Soylu burada bina önünde toplanan partililere kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Bakan Soylu dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni doğalgaz keşfi hakkında da açıklamalarda bulunarak Türkiye'nin büyümesini istemeyen kişilere fırsat vermemek adına yapmış oldukları yatırımlar ile yerli sanayileşme adımlarını attıklarını dile getirdi.

BAKAN SOYLU'DAN DOĞALGAZ KEŞFİ AÇIKLAMASI: PATLASINLAR, ÇATLASINLAR!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yapmış olduğu konuşmasında "Karadeniz'de toplam 540 milyar metreküp doğal gaz buluşumuz... Biz ne kadar bulursak onlar, o kadar çatlayacak. Varsın çatlasınlar, patlasınlar" diyerek bulunan doğalgazdan bazı kişilerin rahatsızlık duyduklarını iddia etti.

Bakan Soylu Türkiye'nin haksızlıklara karşı çıkmasından ve yaşanan sorunları dile getirmesinden rahatsız olanların bugün Türkiye'yi itibarsızlaştırmak adına çeşitli oyunlar tezgahladıklarını iddia eden Bakan Soylu bunlara fırsat vermemek adına gülçlü bir duruş sergilenerek birlik olunması gerektiğini söyledi .

TÜRKİYE PARLEMENTER SİSTEME GERİ DÖNECEK Mİ?

Konuşmasnıda kendisine destek veren MHP Lideri Devlet Bahçeliye'de teşekkür eden Bakan Soylu "İkide bir gelip diyorlar ki 'parlamenter sisteme geri dönelim. Böyle bir fiskeyle yıkılabilecek hükümetlere geri dönelim istiyorlar. Geçti mi o günler. Bugün ayakta kalabilmemizin en önemli sebeplerinden biri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir" diyerek parlenmeter sisteme dönmek gibi bir planlarının olmadığını vurguladı.