Balıkesir'de Öfkeli Baba Tapu Tartışmasında Kendisine Bıçak Çeken Kızını Öldürdü!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir baba ile kızı arasında tapu meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan baba kızını tabanca ile vurarak öldürdü.
Balıkesir'de Öfkeli Baba Tapu Tartışmasında Kendisine Bıçak Çeken Kızını Öldürdü!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde akıllara durgunluk veren bir cinayet gerçekleşti. Baba ile kızı arasında yaşanan tapu anlaşmazlığının sonucunda öfkesine hakim olmayan baba evlat katili oldu.

TAPU TARTIŞMASI CİNAYETLE SONUÇLANDI

Akşam saatlerinde Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde bir cinayet şoku yaşandı. Bundan iki ay kadar önce 51 yaşındaki H.Ç., 75 yaşındaki babası A.Ç.'nin yanına yerleşti. Baba kız yaşamlarına beraberce devam ederken bir tapu konusunda aralarında anlaşmazlık çıktı. Bu anlaşmazlık nedeniyle sık sık tartışmaya başlayan baba kızın arası gün geçtikçe bozuldu.

Baba ile kız arasındaki tartışmalara neden olan tapu devri için anlaşma sağlanamaması ve gerginliğin devam etmesi komuşların da dikkatini çekti. Yaşanan tartışmadan endişe eden komşular hem babayı hem de kızı sakinleştirecek telkinlerde bulundular. Ancak akşam saatlerinde baba ile kız arasında yine tapu meselesinden bir tartışma yaşandı.

KENDİSİNE BIÇAK ÇEKEN KIZINI ÖLDÜRDÜ

Tapunun devri için tartışan baba kız arasındaki gerginlik bu akşam sert bir kavgaya dönüştü. Aradaki anlaşmazlık nedeniyle yaşanan kavgada kendisine bıçak çeken kızına karşı silahına davranan baba tabancayı ateşledi.

Komşuların silah sesini duymaları üzerine polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Bu ihbarı değerlendiren ekipler hemen olay yerine intikal ettiler. Eve giren ekipler yerde kanlar içerisinde H.Ç. yatarken buldular. Sağlık ekipleri hemen müdahale ettiler. Ancak yapılan kontrolde H.Ç.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis ekipleri ise cinayet işleyerek evlat katili olan A.Ç.'yi gözaltına aldılar. A.Ç. polise verdiği ilk ifadesinde bir anlık öfkeye kapıldığını söyleyerek pişman olduğunu ifade etti. Baba A.Ç. yarın adliyeye sevk edilecek. 75 yaşında olan A.Ç.'nin savcılık tarafın tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.