Balina Yuttuğu Dalgıcı Tükürdü, O Anları Belgesel Ekibi Videoya Aldı!

Köpekbalığı belgeseli çekmek için dalış yapan ekipteki dalgıçlardan birini balina yuttu, balina tadını beğenmediği dalgıcı püskürterek ağzından çıkarırken o anlar an be an görüntülendi.
Balina Yuttuğu Dalgıcı Tükürdü, O Anları Belgesel Ekibi Videoya Aldı!

Köpekbalığı belgeseli çekmek için dalış yapan ekipteki dalgıçlardan birini balina yuttu, balina tadını beğenmediği dalgıcı püskürterek ağzından çıkarırken o anlar an be an görüntülendi...

Güney Afrika'nın Port Elizabeth Limanı açıklarında köpekbalığı belgeseli çekmek için hazırlık yapan ekipte yer alan dalgıçlardan birini balina yutmaya çalıştı.



Balinanın kafa bölümünden beline kadar olan kısmını ağzına aldığı dalgıç balinanın yakaladığı yemi beğenmeyerek tükürmesi sonucu hayatta kalırken o anlar belgesel ekibi tarafından an be an kameralara yansıdı.



51 Yaşındaki Dalgıç Hayatta Kalmayı Başardı!



Sputnik tarafından yapılan habere göre 51 yaşında olan dalgıç Rainer Schimpf Port Elizabeth Limanı açıklarında su altı çekimler yaparken bir anda su yüzeyine çıkan bir balina ile karşı karşıya kaldı.



Kaçmaya vakit bulamayan dalgıç balina tarafından yutulurken dalgıçın bel kısmına kadar olan bölümü balinanın ağzında kaldı. Çekim yapan ekip arkadaşları o anları kameraya alırken çok küçük deniz canlıları olan planktonlarla beslenen balinanın yakaladığı büyük yemin tadını beğenmeyerek tükürmesi sonucu dalgıç hayatta kalmayı başardı.



Yaşadığı korku dolu anları anlatan dalgıç "Bir anda her yer karardı ve bir şeyler uyluğumu sıkmaya başladı. Bu tip durumlarda korku için zaman yok, içgüdüleri takip etmek gerekiyor" derken o anda sadece derin bir nefes alıp tuttuğunu ve balinanın kendisini okyonusun derinliklerine doğru sürüklemesini beklediğini söyledi.



Haber Kaynağı: Emlak365.com