Bankaların Yasaklar Sonrası Güncel Çalışma Saatleri! Garanti, Ziraat, İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi, Denizbank

Sokağa çıkma yasağı sonrasında bankaların çalışma saatlerinde de güncellemelere gidildi. Çok sayıda banka yapmış olduğu duyurular ile yeni çalışma saatlerini müşterilerine duyurdular. Bankaların yeni çalışma saatlerine ilişkin son açıklamalar ve banka banka listeler. Düzenleme sonrası Garanti BBVA, Ziraat Bankası, İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası, Denizbank çalışma saatleri.
Bankaların Yasaklar Sonrası Güncel Çalışma Saatleri! Garanti, Ziraat, İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi, Denizbank

Sokağa çıkma yasağı sonrasında bankaların çalışma saatlerinde de güncellemelere gidildi. Çok sayıda banka yapmış olduğu duyurular ile yeni çalışma saatlerini müşterilerine duyurdular. Bankaların yeni çalışma saatlerine ilişkin son açıklamalar ve banka banka listeler. Düzenleme sonrası Garanti BBVA, Ziraat Bankası, İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası, Denizbank çalışma saatleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ilan edilen yeni koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında başta sokağa çıkma yasağı olmak üzere yeni önlemler hayatımıza girdi.



Salgının önlenmesi için alınan bu tedbilere çok sayıda kamu kurumu dahil olurken bankalarda bu tedbir önlemlerine katıldılar. Çok sayıda bankada yeni önlemler sonrasında müşterilerine bilgilendirme SMS'i atarak yeni çalışma saatlerini açıkladılar.



BANKALARIN ÇALIŞMA SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK



Bankalar koronavirüs ile mücadele sürecine dair almış oldukları önlemler kapsamında çalışma saatlerini iki farklı şekilde belirleyebiliyorlar.



Bazı bankalar tüm Türkiye genelinde yer alan şubelerinin tamamı için çalışma saatlerini güncellerken bazı bankalar ise salgının çok yoğun olduğu illerde ki şubeleri için düzenleme kararı alıyorlar. Çalışma saatlerinde düzenlemeye giden bankaların birçoğu mesai açılış saatlerini erteledi, mesai kapanış saatlerini ise öne çektiler.



Salgınla ilgili önlemlerin arttığı bu dönemde ise bazı bankalar çalışma saatlerine ilişkin henüz bir duyuruda bulunmadılar.



BANKALARIN YENİ ÇALIŞMA SAATLERİ



Tüm Türkiye geneli hem haftaiçi hemde haftasonu uygulanan salgın önlemleri sonrasında bankaların çalışma saatlerine ilişkin yeni listeler şu şekilde oluştu.



* Garanti BBVA - İstanbul şubelerinde mesai saatlerinin değiştiğini ve yeni çalışma saatlerinin 10-00 -12.30 ve 13.30-17.00 arasında olacağını duyurdu.



* Denizbank'ta mesai saatlerini değiştiren bankalar arasında yer aldı. Banka müşterilerine 10-00 -12.30 ve 13.30-17.00 saatlerinde hizmet verecek.



* İş Bankası bir yazılı açıklama yayımlayarak İstanbul'da mesai saatlerinin 10-00 -12.30 ve 13.30-17.00 şeklinde uygulanacağını duyurdu.



* Akbank hafta içi 09.00 – 12.30 ile 13.30 – 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.



* Ziraat Bankası, Halkbank, Yapı Kredi Bankaları henüz çalışma saatlerine dair değişiklik açıklamasında bulunmadılar. Bu bankalar 09.00 12.30 ile 13.30 17.00 saatlerinde hizmet veriyorlar.



Emlak365.com