Barbekü Organizasyonuna Katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Türkiye'de koronavirüse yakalanan isimler arasına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da eklendi. Fenerbahçe bir açıklama yaparak Ali Koç'un koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
Barbekü Organizasyonuna Katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Türkiye'de koronavirüs kabusu hız kesmeden devam ediyor. Her gün vaka sayılarında rekor kırılırken bir önceki günün sayıları aşılıyor. 81 ilin 68'i çok yüksek riskli kategoriye girerken koronavirüs salgını çok rahat bir şekilde yayılma alanı bulabiliyor. Koronavirüs ünlü isimleri de es geçmezken son olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un koronavirüse yakalandığı açıklandı.

ALİ KOÇ'UN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF SONUÇ VERDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bazı semptomların gerçekleşmesi üzerine dün koronavirüs testi yaptırdı. Bu testin sonucu da pozitif çıktı. Yaşanan gelişme Fenerbahçe tarafından gerçekleştirilen kurumsal açıklama ile kamuoyuna ilan edildi.

FENERBAHÇE AÇIKLADI!

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada, “Başkanımız Ali Koç'un dün yapılan koronavirüs testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın genel sağlık durumunda bir sorun yoktur. Sağlığı iyi olan başkanımız evinde izole olmuş ve tedavisine yine evinde devam edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verildi.

ALİ KOÇ BARBEKÜ PARTİSİNE KATILMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un koronavirüse yakalanmasının ardından büyük bir merak oluştu. Ali Koç'un son günlerdeki faaliyetleri mercek altına alınırken birlikteaynı ortamda bulunduğu kişiler de telaşlandılar. Ali Koç ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Fenerbahçe – Denizlispor maçı öncesinde sarı lacivertlilerin teknik sorumlusu Emre Belözoğlu, teknik ekip, futbolcular ile beraber Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde barbekü organizasyonuna katılmıştı. Ali Koç'un koronavirüsü nereden kaptığı kadar kimlere bulaştırmış olabileceği de merak konusu oldu. Fenerbahçe futbol takımının tamamına bugün koronavirüs testi yaptırılması bekleniyor.

SPOR CAMİASINDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un koronavirüs salgınına yakalanması nedeniyle spor camiasından geçmiş olsun mesajları yağmaya başladı. Ali Koç için spor camiasının önemli isimlerinden Göksel Gümüşdağ da bir taziye açıklaması yayınladı. Göksel Gümüşdağ açıklamasında Ali Koç'a geçmiş olsun dileyerek bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ettiğini belirtti.