Bayraktar'a 'Ben Dilenci Değilim' Diyen Dilek'ten Acı Haber

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bakanlığı sırasında Trakya gezisinde bulundu. Trakya’da bulunan illeri gezen Çevre ve Şehircilik Bakan.
Bayraktar'a 'Ben Dilenci Değilim' Diyen Dilek'ten Acı Haber

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bakanlığı sırasında Trakya gezisinde bulundu. Trakya’da bulunan illeri gezen Çevre ve Şehircilik Bakan

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bakanlığı sırasında Trakya gezisinde bulundu. Trakya’da bulunan illeri gezen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Edirne iline geldi. Edirne ziyareti esnasında ise kanser olduğunu belirtip kendisinden yardım talebinde bulunan biri ile karşılaştı. Kanser ilaçlarını alamadığı için yardım isteyen bayana bir miktar para veren Bakan’a, dilenci değilim diyerek karşılık verilmişti. Bakanın verdiği parayı “Ben Dilenci Değilim” diyerek reddeden kanserin lenf türüne yakalanan yirmi yedi yaşındaki genç bayan yaşamını yitirdi. Dilek Özçelik adındaki kanser hastası genç kız lenf kanserine yenik düştü. Önceki gün yaşamını yitiren genç üniversite öğrencisi kız bakanın yardımını geri çevirmişti.

Bayraktar'a 'Ben Dilenci Değilim' Diyen Dilek'ten Acı Haber

Lenf Kanseri Üniversiteli Kızı Yendi


Tekirdağ ilinin Saray kazası sınırlarında yaşamını sürdüren ve Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü talebesi olarak öğrenim yaşamını sürdüren Dilek Özçelik adlı genç kız, 2013 senesinin Nisan ayının on beşinci gününde zamanın Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Trakya gezisini takip etmişti. İki gün için Trakya’ya gelen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’dan yardım talep etmişti. Edirne ilindeki temasları esnasında Bakandan kanser ilaçlarını alamadığı gerekçesi ile yapılan para yardımını ise miktarının az olması ve beklediği şekilde olmaması sebebi ile reddetmişti. Ret ederken de dilenci olmadığını söylemişti.

Bayraktar'a 'Ben Dilenci Değilim' Diyen Dilek'ten Acı Haber

Çaresizliğin Tadına Hiç Varılmamış


Dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından cebine bir miktar para konulan üniversite öğrencisi genç kız, dilenci olmadığını belirtmişti. Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olan genç kız, insanlığın geldiği noktada bir defa daha sukutu hayale uğradım dedi. Hayal kırıklığının getirdiği acı ile konuşan genç kız, görüyorum ki çaresizlik girdabına hiç yakalanmamışsınız diyerek bakana sitem etti. Sitemini bir yandan yapar iken diğer yandan da cebine konan parayı gerisin geri verdi. Üniversite öğrencisi lenf kanseri hastası genç kız ağlayarak bakanın yanından ayrılmıştı.

Türkiye Gündemine Oturdu


Dilek Özçelik adlı geç üniversite öğrencisi kızın kanser hastası olması sebebi ile dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanına gösterdiği tepki ülke gündemine oturmuştu. Ülkenin bir numaralı gündemi haline gelen konu alakalı olarak temin edemediği ilaçlar da temin edilmişti. Ardından hastaneye yatırılan genç kız tedavi edilmeye başlanmıştı. Lenf kanseri olan genç kız kanserle yaptığı mücadeleyi kaybetti. Saray ilçesinde önceki gün defnedildi.