Belediyeye kurayla temizlik işçisi alımı başladı!

Kamu kurumlarının başında gelen belediyelerde çalışmak isteyenler için İŞKUR üzerinden düzenli personel alım ilanları yayımlanıyor. Açık iş ilanları üzerinden yayımlanan son ilana göre belediyeye kura ile temizlik işçisi alımı yapılacak.
Belediyeye kurayla temizlik işçisi alımı başladı!

Aktarılan son habere göre alımların Amasra Belediyesi’ne yapılacağı öğrenildi. En az ilkokul mezunu adayların başvurabileceği personel alımında alımların süreli olacağı ve işe alınacak personellerin 2 ay 25 gün süre ile çalıştırılacağı ifade edildi.

KPSS şartsız yapılacak personel alımında son başvurular 30 Eylül tarihinde alınacak. Adaylar İŞKUR üzerinden başvurularını 30 Eylül Pazartesi gününe kadar yapacak. Sonuçlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

ekran-goruntusu-2024-09-28-123535.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Amasra Belediyesi’ne yapılacak olan temizlik personelli alımında adayların taşıması gereken başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • TC vatandaşı olmak
  • Emekli olmamak
  • Son 1 yıldır Amasra ilçesinde ikamet ediyor olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  • Askerlik görevini yapmış olmak ya da muaf olmamak veya askerlikle ilişkisi bulunmamak
  • En az ilkokul mezunu olmak
  • Belirtilen şartları taşıyan adaylar için yapılan açıklamada TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmaması gerektiği ifade edildi.

KURA İLE ALIM YAPILACAK

Yapılacak alımlarda KPSS puan şartının aranmayacağı ve alımların noter huzurunda kura usulü olacağı belirtildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından 3 Ekim saat 10.00’da Amasra Belediye Meclis Salonu’nda çekilecek olan kura sonuçları sonrasında mülakat aynı adreste 4 Ekim tarihinde yapılacak. Başvuracak adaylar için alım yapılacak mesleğin adı “Temizlik işçisi (Elle – Cadde, sokak, park vb.)” olarak açıklandı. En az ilkokul mezunu adayların başvuracağı temizlik personeli alımında üst yaş sınırı ya da üst mezuniyet sınırı bulunmuyor.

Yayımlanan ilana son başvuru tarihi 30 Eylül olarak ifade edildi. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirebilecek.