Berat Albayrak İstanbul'da Ofis Açmak İçin Kiralık Yalı Arıyor İddiası!

İstifa mektubu ile piyasalarda şok etkisi yaratan, istifa ettiği tarihten bu yana tek bir görüntüsü bile çekilemeyen eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ofis olarak kiralamak üzere İstanbul'da kiralık yalı aradığı iddia edildi! Berat Albayrak nerede, ne yapıyor, Berat Albayrak'ın yeni işi ne olacak?Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevinden alınarak yerine Naci Ağbal'ın atanmasının ardından Hazine ve Maliye Bakan
Berat Albayrak İstanbul'da Ofis Açmak İçin Kiralık Yalı Arıyor İddiası!

İstifa mektubu ile piyasalarda şok etkisi yaratan, istifa ettiği tarihten bu yana tek bir görüntüsü bile çekilemeyen eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ofis olarak kiralamak üzere İstanbul'da kiralık yalı aradığı iddia edildi! Berat Albayrak nerede, ne yapıyor, Berat Albayrak'ın yeni işi ne olacak?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevinden alınarak yerine Naci Ağbal'ın atanmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak şok bir karar ile görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.



Açıklamanın sadece sosyal medya hesabından yapılması, ardından tüm sosyal medya hesaplarının kapatılması, sonrasında oluşan 1-2 günlük süreçte konu hakkında resmi açıklama yapılmaması gündemi sarsmış, istifa haberi ile dolar kuru düşüşe geçmişti. Süreçte Berat Albayrak kameraların karşısına geçmedi ve hiçbir açıklama yapmadı.



BERAT ALBAYRAK NEREDE?



Ülkenin en önemli görevlerinden birini yaparken bir anda istifa etmesi, istifayı sadece sosyal medya hesapları üzerinden duyurması, istifa kararının ardından sosyal medya hesaplarının tamamını kapatması ve bir daha hiçbir şekilde görüntülenememesi sonrasında Berat Albayrak'ın nerede olduğu yönünde de büyük soru işaretleri oluşmuştu.



Konu hakkında açıklama yapan gazeteci Fatih Altaylı AK Partili arkadaşına dayandırdığı haberinde Berat Albayrak'ın istifasının ardından ilk olarak babasının yanına Trabzon'a gittiğini, burada kısa bir süre kaldıktan sonra İstanbul'a döndüğünü, İstanbul'dan Katar'a geçtiğini ve 1 hafta bu ülkede kaldığını iddia etti.



Fatih Altaylı, Berat Albayrak'ın uluslararası şirketlere danışmanlık hizmeti vermek için yeni bir iş kurmaya hazırlandığını, bunun için de İstanbul Anadolu Yakasında yer alan kiralık yalıları incelediğini, aradığı gibi bir yalı bulması halinde ise ofisini açacağını iddia etti.



BERAT ALBAYRAK NEDEN İSTİFA ETTİ?



Berat Albayrak istifasında sağlık sorunlarını neden göstermişti ancak istifanın asıl nedeni ile olarak TCMB Başkanı Murat Uysal'ın kendisine haber verilmeden görevden alındığı iddiası yer almıştı.



Emlak365.com