Beyoğlu Kültür Yolu konserleri: İkilem konseri saat kaçta, nerede yapılacak, ücretsiz mi?

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali etkinlikleri kapsamında İkilem konseri düzenlenecek. İkilem konseri ücretsiz mi, saat kaçta? Yanıtı haberimizde.
Beyoğlu Kültür Yolu konserleri: İkilem konseri saat kaçta, nerede yapılacak, ücretsiz mi?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında 28 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında onlarca ücretsiz konser verilecek. Yerli ve yabancı sanatçıların sahne alacağı, konserden sergiye, tiyatrodan söyleyişiye kadar birçok etkinlik Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nde İstanbullularla buluşacak.

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali boyunca sokaklar ve meydanlar sahneye dönüşecek. Galata Kulesi, Şişhane Meydanı, Fransız Sokağı, Tomtom Sokak, Odakule, Karaköy Vapur İskelesi ve daha birçok açık hava sahneleri ile festival havası tüm İstanbul'da yaşanacak.

Beyoğlu İkilem konseri saat kaçta, nerede yapılacak, ücretsiz mi?

Festival kapsamında bugün İkilem grubu konser verecek. Konsere katılmak isteyen kişiler İkilem konseri saat kaçta, nerede yapılacak merak ediyor. Ayrıca bazı etkinliklerin ücretli olması nedeniyle İkilem konseri ücretli mi değil mi araştırıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamındaki İkilem konseri, 1 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 20.00'de AKM Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşecek. İkilem konseri ücretsiz olmakla birlikte tüm İstanbullu vatandaşlar konsere bilet almadan katılabilecek.

Beyoğlu Kültür Yolu konserleri: İkilem konseri saat kaçta, nerede yapılacak, ücretsiz mi?

İkilem'den önce Elif Buse Doğan konseri saat 17.00'da AKM Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde yapılacak. Bu konser de ücretsizdir.

Beyoğlu Kültür Festivali kapsamındaki ücretsiz konserler 12 Mayıs gününe kadar ara vermeden devam edecek. Konserlerin yanı sıra birçok kültür sanat etkinliği de İstanbullu vatandaşları şenlendirecek.