Bill Gates'ten Boşanma Kararı Alan Melinda Gates Gecelik Kirası 132 Bin Dolardan Ada Kiraladı

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in eşi Melinda Gates ile boşanma sürecine girdikleri büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Melinda Gates'in boşanma sürecini tamamlamak için bir ada kiraladığı ve kalabalıklardan uzaklaştığı bildirildi. Adanın gecelik kira fiyatı ise dudakları uçuklattı.
Bill Gates'ten Boşanma Kararı Alan Melinda Gates Gecelik Kirası 132 Bin Dolardan Ada Kiraladı

Emlak magazin dünyasının son günlerde en önemli gündem maddesi Bill Gates ile Melinda Gates çiftinin boşanmaya karar vermelerine ilişkin haberler oldu. Dünyanın en zengin insanlarından birisi olan Bill Gaztes ile eşininin boşanmasının ardından mal paylaşımları gündeme geldi. Gates çiftinin dünyanın dört bir köşesinde gayrimenkul yatırımı bulunuyor. Bu gayrimenkullerin ne şekilde paylaştırılacağı ise merak uyandırdı.

BOŞANMA HABERLERİNDEN BUNALIP ADA KİRALADI

Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen Gates çiftinin boşanma sürecinde melinda Gates'in kafasını rahat ettirebilmesi vesağlıklı düşünebilmesi için bir ada kiraladığı belirtildi. NYPost'ta yayınlanan habere göre Melinda Gates Calivigny Adasını kiraladı. Karayipler'de yer alan bu adada boşanma sürecinin tamamını Melinda Gates burada geçirecek. Melinda Gates ile beraber çiftin çocukları ve yakınları da bu adada kalacaklar.

Bill Gates'ten Boşanma Kararı Alan Melinda Gates Gecelik Kirası 132 Bin Dolardan Ada Kiraladı

GECELİK KİRASI 132 BİN DOLAR

Melinda Gates tarafından Karayipler'de kiralanan adanın fiyatı ise dudakları uçuklattı. Buna göre adaya Melinda Gates gecelik 132 Bin Dolar kira bedeli ödüyor. Oldukça yüksek bir tutar olan bu bedel ile Melinda Gates hem kendisi hem de çocukları için her şeyden uzak bir hayat imkanı oluşturdu. Ayrıca adaya Bill Gates'in davet edilmediği de bildirildi.

130 MİLYAR DOLARLIK SERVET NASIL BÖLÜŞÜLECEK

Bill Gates ve Melinda Gates çiftinin boşanma sırasında mal paylaşımını nasıl yapacakları da konuşmaya başlandı. Bill Gates'in 130 milyar dolarlık bir serveti var. Bu servet içerisinde şirketler, gayrimenkuller, tarım arazileri, çeşitli mülkler, banka hesapları ve daha çok sayıda birim bulunuyor. ABD basınında yer alan bilgilere göre Gates çifti boşanırken tüm mal varlıklarını yarı yarıya paylaşacaklar.

BİLL GATES EN ZENGİNLER LİSTESİNDEN DÜŞECEK

Gates çiftinin mal paylaşımına dair ilk adım Bill Gates'ten geldi. Bill Gates eşi Melinda Gates'e 1,8 milyar dolarlık hisse devretti. Boşanma sırasında ailenin tüm servetinin yarı yarıya bölünmesi durumunda uzun yıllardır dünyanın en zengin insanları listesinde ilk sıralarda kendisine yer bulan Bill Gates bu unvanını kaybedecek. Şu anda en zenginler listesinde 4. sırada bulunan Bill Gates yarı yarıya mal paylaşımı durumunda 17. sıraya gerileyecek. Ayrıca aynı sıraya Melinda Gates de yerleşecek.