BİLSEM mülakat sonuçları 2024 sorgulama sonuçlar açıklandı mı saat ne zaman saat kaçta açıklanacak?

BİLSEM sonuçları için beklenen gün geldi. 9 Ağustos 2024 Cuma gününün gelmesiyle beraber BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak soruları gündeme geldi.
BİLSEM mülakat sonuçları 2024 sorgulama sonuçlar açıklandı mı saat ne zaman saat kaçta açıklanacak?

Bilim ve Sanat Merkezleri BİLSEM tarafından düzenlenen mülakat sınavı sonrasında sonuçlar beklenmeye başlanmıştı. Üstün yetenekli çocukları belirleyerek, okul saatleri dışında bu çocuklara zeka seviyelerine göre uygun eğitim programlarını ve farklı eğitimler vermeyi amaçlayan BİLSEM bu nedenle yoğun ilgi görmektedir. Kurulan sistemde çocukların yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak ve bu yeteneklerini daha da geliştirmelerini sağlamak öncelikli amaçtır.

Bu nedenle BİLSEM sınavlarına her sene yoğun ilgi gösterilmektedir. Çocuklarının yeteneklerinin gelişmesini isteyen aileler ile daha iyi bir eğitim almak isteyen öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği BİLSEM sınavlarında sonuç geride kalan hafta açıklanacaktı. Ancak sonuçların açıklanması ertelenmişti. Durum böyle olunca veli ve öğrenciler 9 Ağustos 2024 tarihini beklemeye başlamışlardı.

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI 2024 AÇIKLANDI MI, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

BİLSEM tarafından yayımlanan takvim doğrultusunda BİLSEM mülakat sonuçları için geri sayım başlamıştı. 9 Haziran 2024 Cuma günü yani bugün itibariyle BİLSEM mülakat sonuçları sorgulama ekranı açılacak. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler ilan edilecek. Ardından öğrenciler için itiraz süreci başlayacak.İtiraz sürecinin sona ermesinin ardından 12 - 29 Ağustos tarihleri arasında öğrenciler kayıt hakkı elde edecek.

bilsem-takvimi.jpg

E-OKUL MEB BİLSEM SINAV SONUÇLARI 2024!

BİLSEM Öğrenci Tanılama Sonuçları 2024 Milli Eğitim Bakanlığı MEB resmi sitesi üzerinden yayımlanacak. Öğrenciler sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilecek. Kazanan öğrenciler itiraz sürecinin bitmesini bekleyecek. Kaybeden öğrenciler için de itiraz süreci başlayacak...

Genel Yayın Yönetmeni