BİM Yeni İndirimleri Duyurdu! Gıdadan Kozmetiğe Ucuzluk Günleri Başlıyor!

Türkiye'de en yaygın zincir marketlerden birisi olan BİM 8 Haziran aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. BİM'in 8 Haziran 2021 Salı indirimli ürünler listesinde hangi ürünler bulunuyor. BİM'de haftanın indirimleri neler?
BİM Yeni İndirimleri Duyurdu! Gıdadan Kozmetiğe Ucuzluk Günleri Başlıyor!

Türkiye'nin 81 iline de yayılmış çok kapsamlı bir market ağı bulunan zincir market BİM, müşterilerine indirimli fiyatlarla alışveriş imkanı sunmaya devam ediyor. BİM'den alışveriş yapmak için indirimleri takip etmek artık çok sayıda vatandaşın bir tür alışveriş geleneği oldu. Bütçelerini denkleştirmek isteyen vatandaşların uygun fiyata alışveriş yapabildikleri BİM'de çok sayıda üründe her hafta büyük indirimler yapılıyor.

BİM HAFTANIN İNDİRİMLERİ

BİM tarafından haftalar öncesinden duyurulan indirimler vatandaşlarca takip edilip alışveriş planı yapılıyor. Bu indirimleri kaçırmak istemeyenlerin ise indirim günlerinde marketlere gitmeleri gerekiyor. Her mağazaya sınırlı sayıda dağıtılan indirimli ürünlerin bir kısmı mağazaların açılması ile adeta tükeniyor. Hatta BİM'in indirim günlerinde marketler açılmadan önce zaman zaman market önünde kuyruklar oluşabiliyor. İnsanlar indirim fırsatını kaçırmamak için marketin açılmasını bekliyorlar.

BİM Yeni İndirimleri Duyurdu! Gıdadan Kozmetiğe Ucuzluk Günleri Başlıyor!

BİM HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİMLER YAPTI

BİM haftanın indirimleri büyük bir ilgiyle takip edilirken çok çeşitli ürünlerde indirimler yapılabiliyor. Gıda ürünleri en temel indirim ürünleri olurken yapılan indirimler bunlarla da sınırlı kalmıyor. Temizlik ürünleri, meyve-sebze, züccaciye, elektronik ürünler, ev tekstili, giyim gibi çok sayıda üründe piyasanın neredeyse yarı fiyatına satın alınabiliyor.

BİM 8 HAZİRAN 2021 İNDİRİM KATALOĞU

BİM Yeni İndirimleri Duyurdu! Gıdadan Kozmetiğe Ucuzluk Günleri Başlıyor!

8 Haziran 2021 Salı günü satışa çıkarılacak indirimli ürünlerin listesi şöyle açıklandı:

-Güneş Koruyucu Çocuk Spreyi: 79.90 TL
-Nemlendirici Çocuk Güneş Kremi: 59.90 TL
-Güneş Kremi: 59.90 TL
-Bronzlaştırıcı Yağ: 59.90 TL
-Sıvı Saç Bakım Kremi: 19.90 TL
-Renk Açıcı Saç Spreyi: 21.90 TL
-Plaj Çantası: 39.90 TL
-Süt: 4.50 TL
-Tahıl Gevreği: 11.90 TL
-Siyah Çay Tirebolu 42: 27.90 TL
-Antep Fıstığı 400 gram: 39.90 TL
-Beyaz Ay Çekirdeği: 9.75 TL
-Yulaf Ezmesi: 11.90 TL