Binlerce İş İlanı Yayımlandı! 81 İl Geneli En Az İlkokul Mezunu Personel Alınacak

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan duyurular kapsamında çok sayıda kadroda personel alımları yapılacak.
Binlerce İş İlanı Yayımlandı! 81 İl Geneli En Az İlkokul Mezunu Personel Alınacak

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan duyurular kapsamında çok sayıda kadroda personel alımları yapılacak. Firmalara yapılacak bu alımların çok büyük bir kısmı işçi pozisyonlarına gerçekleştirilecek. Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyecek adaylar için kadro kontenjan detayları ile tüm başvuru şartları haberimizde.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanların sayısı 38 bin bandını geçti. Pandemi sürecine dair kısıtlamaların kaldırılması ile birlikte bu sayının çok daha artması bekleniyor. Farklı iller için yayımlanan güncel İŞKUR ilanlarında farklı kadrolar için duyurular bulunuyor.



İŞKUR ÜZERİNDEN BİNLERCE İŞÇİ ALIMI İÇİN İLAN YAYIMLANDI



Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan duyurular kapsamında çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılacağı ilan edildi.



İlanlara göre en fazla alım ilanı beden işçisi kadrosuna olacak. Bu kadronun dışında listede aşağıda yer alan pozisyonlar bulunuyor. İşte firmaların en çok işçi aradığı meslek grupları ve bu meslekler adına yayımlanan kontenjan sayıları.



Beden İşçisi (Genel) 5892



Makineci (Dikiş) 1201



Dokuma Konfeksiyon Makineci 1169



Satış Danışmanı / Uzmanı 776



Ön Muhasebeci 737



Gazaltı (Mıg-Mag) Kaynakçısı 722



Bisküvi İmalat İşçisi 600



Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi 562



Temizlik Görevlisi 560



CNC Torna Tezgahı Operatörü 523



Konfeksiyon İşçisi 501





BAŞVURU KOŞULLARI



Söz konusu personbel alım ilanlarının tamamına yakını özel sektör firmaları tarafından yayımlanıyor. Bu kapsamda başvuru şartları firmaların isteklerine göre belirleniyor. Aynı kadro için bir firma adayların ilkokul mezunu olmasını isterken bir diğer firma lise mezunu şartı koşuyor. Bu kapsamda adayların her ilanı tek tek incelemesi gerekiyor.



İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?



İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlara başvuruda bulunacak adaylar başvurularını elektronik yapacaklar. İŞKUR'un resmi sitesine ulaşacak adaylar buradan açık iş ilanı arama sayfasına gidecekler. Ardından İŞKUR üyelikleri ile sisteme giriş yapacaklar. Kadroya göre iş ilanı arayacak adaylar kendi şehirlerinde olan duyuruları inceleyecekler. Kendisine uygun ilan bulan adaylar başvurularını elektronik şekilde yapacaklar.



Emlak365.com