Bir Denizaltı Hikayesi Dizisi Netflix'te Ne Zaman Yayınlanacak? Bir Denizaltı Hikayesi Konusu, Oyuncuları ve Kanalı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinççi’nin başrollerini paylaşacakları yeni Netflix dizisi, ‘’Bir Denizaltı Hikayesi’’ için geçtiğimiz günlerde tanıtım filmi yayınlanmıştı.
Bir Denizaltı Hikayesi Dizisi Netflix'te Ne Zaman Yayınlanacak? Bir Denizaltı Hikayesi Konusu, Oyuncuları ve Kanalı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinççi’nin başrollerini paylaşacakları yeni Netflix dizisi, ‘’Bir Denizaltı Hikayesi’’ için geçtiğimiz günlerde tanıtım filmi yayınlanmıştı.İzleyiciler tarafından tam puan alan tanıtım filminden sonra herkes Bir Denizaltı Hikayesi Dizisinin Netflix'te Ne Zaman Yayınlanacağını merak etmeye başladı. İşte detaylar...

Çekimlerinin tamamlanması ardından Netflix’te yayınlanacak olan dizi, karakterleri, nerede çekildiği ve konusu hakkında çok fazla soruya maruz kalıyor. Televizyon dizisi olarak yapılması amaçlanmayan projenin ise ilk olarak çarpıcı tanıtım afişleri dikkat çekti. Tanıtım fotoğraflarında doğanın, yeşilin hakim olduğu görülürken, bu güzel yerin nerede olduğu herkes tarafından soruldu. Ekip çekimlerin İzmir’de yapıldığını açıkladı.

Bir Denizaltı Hikayesi Dizisi Netflix'te Ne Zaman Yayınlanacak? Bir Denizaltı Hikayesi Konusu, Oyuncuları ve Kanalı

Bir Denizaltı Hikayesi Çekimleri Nerede Yapılıyor?

İzmir Foça’da çekimlerine son hız ile devam edilen Bir Denizaltı Hikayesi, Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinççi haricinde, Meriç Aral, Ecem Uzun, Ertan Sabah gibi oyuncuları kadrosunda ağırlayacak. Bu ünlü isimlere ek olarak yeni oyuncuların hikayeye dahil edilmesi için ise görüşmeler devam ediyor. Dizinin ilk sezon çekimlerinin ne zaman tamamlanacağı hakkında sorulan sorular ise şimdilik ekip tarafından yanıtsız bırakılırken, konuya yönelik detaylarda sır gibi saklanıyor.

Netflix’e ilk girdiği günden itibaren izleyiciyi çekmesi amaçlanan dizinin konusunun ise bu yüzden şuan açıklanmadığı dizi eleştirmenlerince tahmin ediliyor. Dizi konusu hakkında yapılan açıklamada yer verilen tek detay ise konseptin temeli ile ilgili oldu. Dizinin bilim kurgu ve macera öğelerine yönelik bir konuya sahip olduğu belirtildi.

Bir Denizaltı Hikayesi Dizisi Netflix'te Ne Zaman Yayınlanacak? Bir Denizaltı Hikayesi Konusu, Oyuncuları ve Kanalı

Bu yılın sonlarına doğru tüm dünyada aynı anda yayına girmesi planlanan, ilk görselleri izleyiciyle paylaşılan dizinin konusu özetle şöyle:

"Dünyayı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekir. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırır. Arman her şeyin sonunda kendini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarma yolunda başarılı olabilecek midir?"

Bir Denizaltı Hikayesi Dizisinden Beklentiler Neler?

Bu yapım ile özellikle bilim kurgu tutkunlarını ekran başına çekmeyi amaçlayan senaristler, yüksek tempolu sahneler ve doğa ile iç içe mekanlarda yapılmış çarpıcı çekimler ile izleyici ekrana bağlamayı hedefliyorlar. Netflix’te daha önce bilim kurgu öğesi detayları ile yayına girmiş olan Atiye dizisi yanında nasıl bir performans sergileyeceği merak edilen projenin, daha başarılı bir çıta çizebileceği ise eleştirmenler tarafından açıklandı.

Özellikle son birkaç yıl içinde rol performansı ile yüksek dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ’un projede yer alması ve Özge Özpirinççi’nin yüksek performansı ile dizinin geniş bir kitle tarafından izleneceği tahmin ediliyor. Henüz afişlerinin çıkışı ardından yüksek ilgili yakalayan dizinin kaç sezon çekileceği ise ilk yayın ardından açıklanacak.